Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, amit eltitkolsz a párod elől, mert tudod, hogy félreértené, és egyből rosszra gondolna, pedig valójában nem az?
Titkolózni nem szokásom, viszont azért nem számolok be neki a nap 24 órájában velem történt eseményekről.
Mondjuk azt nem mondtam el neki, hogy elbőgtem magam, amikor megtudtam, hogy az exemnek van barátnője, mert tényleg félnék, hogy félreértené, pedig semmiféle szeretetet sem érzek már iránta, csak rohadt felkavaró volt.
Én pénz kérdésben mindig ferdítek, még az őrá költött pénzben is, mert neki lelki fájdalmat jelent ha költenie kell :(
Kímélem, bár nem kellene.
Fő az őszinteség, de nem mondok el neki olyan dolgokat, amivel csak fájdalmat okoznék.
Pl. kérdezte a szokásos fiús dolgokat, volt-e olyan barátom, akinek nagyobb volt, volt-e olyan akivel jobb volt a szex, szerencsére ezekre őszintén válaszolhattam, tényleg vele a legjobb és neki a legnagyobb (bár ez utóbbi nekem nem fontos, de ezt úgysem értené meg).
Ahogyan egy férfi sem értené meg, ha kifejtenéd, hogy bár az exeddel jobb volt a szex, mégis a mostani párodat szereted mert az előző egy *öcs...
Ilyen kérdésekben jobb szépíteni, ha muszáj és a szex javítását más oldalról megközelíteni.
Pl. Csodálatos veled, imádom amikor úgy csinálod... tádám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!