Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog? Nem merem megbeszélni a barátommal, mert félek, hogy félreértené. Mi a véleményetek?
ugyanez a szitu,csak fordítva.én,a fiú adok Neki mindig valamit,de még soha nem kaptam semmit.
Annyira nem is hiányzik.
Az,hogy szeret,minden ajándékot fölülmúl!
Ez mások szerint se az... Én se vagyok a romantika hercege sőt, távol áll tőlem. De azért néha egy csoki, vagy esetleg beülni valahova nem olyan nagy teljesítmény. A sütit hozhatod nekem, ha neki nem kell. :D
24/F
Az anyagi helyzete milyen? Pl. én szívesen vennék ajándékot valakinek, de sajnos sokszor még a legalapabb kajára se futja. Ez is lehet ok.
Hát az ő családja meg az enyém közt elég nagy a külömbség, konkrétan az apja 7x annyit keres egy hónapban mint az én anyum, aki egyedül nevel.
Biztos én nem értettem meg a probléma gyökerét, de nem lehet, hogy irgalmatlanul csóró szegény? Mert a srácoknak ez biza egy fájó pont, ha 100Ft-juk sincs semmire.
És lehet az ő fejében ezek a handmade ajándékok nem olyan kaliberűek, mint amiért pénzt kell kiadni, így nem akarja magát égetni vele, hogy úgymond "csak ezzel szúrja ki" a szemed, holott persze neked ez is jól esne.
Valszeg még fiatal, és nem annyira érti a nőket ilyen kérdésben.
Megpróbálhatod neki elmondani, de sanszos, hogy először mindenképp félre fogja érteni.
B eset, olyan a srác, mint én meg barátom. Nekünk annyira semmit nem jelentenek az ilyen ajándékok, nem hónapfordulóra, de úgy semmire, hogy semmi kedvem se nekem se neki törni magam ilyeneken, mert a szeretetünk nem ezen múlik.
21L
és mi van ha az apja sokat keres?
nem biztos hogy egyből neki adja, hogy ajándékot vegyen. amúgy pedig az előttem hozzászólóval értek egyet, hogy a szeretetet nem ajándékban mérik, szerintem egyszerűen más az értékrendje, mint neked.
előbb egy sorozatbam mondtak egy ide illő mondatot:
"nem értem, hogy miért ilyen nagy dolog a nőknek az évforduló, amikor az is csak egy nap. mi férfiak pedig minden nap örülünk, és élvezzük, hogy a férjük lehetünk"
igazából biztos nem pontosan ez volt, de a lényege remélem átjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!