Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha a háztartási ügyben kérek valamit a barátomtól és visszafelesel és hárít?
Legyen az valaminek a megszerelése (se férfias házimunkát, se a mosogatást, se a takarítást nem végzi el) Annyira kényes a kajálásban, hogy mindennap magának készíti a kajáját, akkor, ha én nem olyat főzök, ami inyére van (én imáodom a halat, prököltet, és nehezebb magyaros kajákat is) ő meg csak csirkemellet bír enni és mindig egyhangúan. Egy éve élünk együtt, de nem sikerült összecsiszolódni.
Ha kérek valamit tőle, napokba telik, mire megcsinálja, elvárom, hogy ő is segítsen be a takarításba ez így természetes a mai világban!!! A nő is ugyanúgy dolgozik, hozza haza a pénzt, akkor egyenrangúak a takarításban is! És nem kell azzal jönni, hogy férfi vagyok, nem tudok olyan szinten takarítani, mint te...
És nálam lakunk, a használati eszközeimet a konyhában folyamatosan teszi tönkre a használat alatt... már a 3. edényemet teszi tönkre, ami számomra nagyon drága volt. 7e ft...
És ha kérek tőle valamit, hogy ne áztassa a szivacsot a vízben, vagy vegye ki az ételmaradékot a lefolyóból, akkor odajön és sorolja, hogy én meg miket csináljak meg. Ki van dekázva a kapcsolatunkban, hogy ki mennyit és mit tett.
Meddig bírnátok az ilyen kapcsolatot? Ti hogyan oldjátok meg a párotokkal a hasonló szitukat?
Szerinted normális? Ha együtt laktok alap h mindent együtt csináltok, nem radharit mindent.
Én örülnek ha lenne egy lány aki főz ram, nem finnyaskodnek.
itt vagyok bébi :D
;)
Te egy idiota vagy! De a jobb kifejezes a fejos tehen.
Szerinted a parod minek nez teged? Bejarononek es neha nemiszervnek!
Ha surgosen nem allsz a sarkadra, akkor egy eleten at, nem fogod magad nonek erezni! Szerinted ha majd jon a gyerek akkor mennyit fog segiteni??
27 eves ferfi vagyok, fozok, mosok, takaritok, azert mert megtisztelem a partneremet annyival, ha mar egy par vagyunk akkor osztozunk a feladatokon.
Én sokáig bírtam, de nem kellett volna. Ezek az apró dolgok a mosogatónál engem is bosszantottak.
De azt is lásd, hogy nem problémázik, hanem főz magának! Én sem bírom a nehéz ételeket és én is szoktam sütni-főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!