Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen dolog ez? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog ez? Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Milyen dolog az, hogy a pasim az édesanyukámmal akarja megbeszélni a kettőnk közti kapcsolatát? Amikor kérdeztem bővebben, hogy konkrétan miről akar vele beszélni, akkor azt válaszolta, hogy mivel négy szem közt akar vele beszélni, így nem mondja el! Milyen ez már? Illik ilyet csinálni a másik előtt szerintetek? Vagy csak én csapok nagy vizet ennek? Normális ez? Nagyon felhúztam ezen magam és majdnem összekaptunk!
2012. aug. 1. 23:42
 1/7 Hole Hunter ***** válasza:

Én is sokat beszélgetek az anyósommal a páromról...felesleges paráznod! A pasik általában jobban kijönnek a kedves mamával, mint a csajok a pasi mamájával.

Nyilván nem fog az anyukádnak lehordani... nyugi! :)

2012. aug. 1. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy meg akarja kérni a kezed, de elötte szeretné anyuddal megbeszélni ?
2012. aug. 1. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is attól félek, hogy lehord, mert nincs miért, mivel elején vagyunk még a dolognak, hanem, hogy elvileg velem kellene mindent megbeszélnie és nem mással beszélni meg a kettőnk közti dolgokat! Szerintem nagyon undorító dolog, hogy ilyet akar a hátam mögött csinálni% Szerencsére azért anyu úgyis elmondja miről beszélnek! De ez normális mások szerint is? Ez így szokás?
2012. aug. 1. 23:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Friss a kapcsolatunk, egy hete vagyunk együtt!
2012. aug. 1. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem sem gáz, nem akarja hogy titokban járjatok engedélyt kér vagy csak be akar vágódni anyósjelöltnél..., gondolom nem a kezed kéri meg ha 1 hete jártok...
2012. aug. 2. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ezen szerintem szimplán röhögnék. De ha barátom anyával akarna dumálni, hát hajrá. :D Jól kijönnek. Anya meg úgyis elmondaná. :D

De én is simán eldumálok "anyóssal", akár a fiáról is, nincs ezekben a beszélgetésekben semmi pláne...

Bár egy hét után talán erős kezdés, de lehet máshonnan jött, és mások a szokások.

Én pl azon hidaltam le, amikor öcsém barátnője tőlem kért tanácsokat az ő nemi életükhöz, de ilyen abszolút nyíltsággal kapcsolatuk elején... És neki fura sem volt, mert vidékről jöttek, és ott ez a nagyon közvetlen baráti stílus tök normális. Én meg segítettem, ha már tőlem kérdez. :D Csak nem képzeltem el semmit.

Szóval megértem, hogy bosszant, meg kissé érdekes, de azért ekkora veszekedést nem ér a dolog. :)

21L

2012. aug. 2. 00:31
 7/7 anonim válasza:
Vagy közel van a szülinapod, vagy az egészségi állapotodról kérdezgeti pici gyerek korodtól kezdve, hogy az ép szerveidet eladja az afgánoknak. :P
2012. aug. 2. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!