Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ez? Szerintetek normális?
Én is sokat beszélgetek az anyósommal a páromról...felesleges paráznod! A pasik általában jobban kijönnek a kedves mamával, mint a csajok a pasi mamájával.
Nyilván nem fog az anyukádnak lehordani... nyugi! :)
Én ezen szerintem szimplán röhögnék. De ha barátom anyával akarna dumálni, hát hajrá. :D Jól kijönnek. Anya meg úgyis elmondaná. :D
De én is simán eldumálok "anyóssal", akár a fiáról is, nincs ezekben a beszélgetésekben semmi pláne...
Bár egy hét után talán erős kezdés, de lehet máshonnan jött, és mások a szokások.
Én pl azon hidaltam le, amikor öcsém barátnője tőlem kért tanácsokat az ő nemi életükhöz, de ilyen abszolút nyíltsággal kapcsolatuk elején... És neki fura sem volt, mert vidékről jöttek, és ott ez a nagyon közvetlen baráti stílus tök normális. Én meg segítettem, ha már tőlem kérdez. :D Csak nem képzeltem el semmit.
Szóval megértem, hogy bosszant, meg kissé érdekes, de azért ekkora veszekedést nem ér a dolog. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!