Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi, normális dolog ez?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó h volt egy barátnőm akinek még nem volt semmilyen párkapcsolata csak ilyen 1 hetes semmise...Mikor én összejöttem vele természetesnek vettem h tegyem amit tennem kell...tettem is volna...ha hagyta volna...és amíg én güriztem addig fel se tűnt h ő nem csinál nagyon semmit és csak annyit hagy h ölelgessem...de neki ilyesmi nem is jut az eszébe...és amikor össze vesztünk az volt a kifogása h azért nem hagyott semmit mert h azt hitte h én nem akarom...ez már eleve mi a ****? o_O Akkor valyon mit szeretnék...a másik és a legidegesítőbb...h hallom h azóta miket csinál meg h így meg úgy szenved...de ahhoz képest hogyha azóta találkozunk akkor a puszta tekintetemet is kerüli...és továbbra is semmibe vesz...De azért arra van esze h a barátnőit rávegye h beszéljenek velem h én beszéljek vele...most akkor én vagyok a bunkó ha leszarom? Az még oké h tapasztalatlan...de ilyen szinten leszarja a dolgokat...és a próbálkozás szikrája se látszik!??! Most szerintetek?2012. jún. 16. 20:05
1/6 anonim válasza:
Dobd a f.aszba nem passzoltok egymáshoz.
2/6 anonim válasza:
Nekem ez ennyiből olyan, mintha odáig lenne érted, csak végteleneül, rettenetesen gátlásos... Azért ezt az eshetőséget is vedd számba!
3/6 A kérdező kommentje:
Hát az oké...de ,most meddig "szórakozzak" még ezzel az egész semmivel..??
2012. jún. 16. 20:37
5/6 A kérdező kommentje:
14 és én is
2012. jún. 17. 13:35
6/6 anonim válasza:
Háát.. ha így állsz hozzá, akkor semeddig se szórakozz ezzel. Szeretetre vágyik, és ezért nem enged fel veled, mert nem tudod megadni neki. Pedig tőled várná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!