Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális dolog?
Barátom 29, én 23. Van egy 18 éves lány, akiről már tudok kb. 1 éve lassan hogy valahol megismerte és a kislány szerelmes lett belé. Akkoriban nem voltunk még egy stabil kapcsolat, úgy hallottam volt is köztük valami talán..
Aztán mi ugye normálisan együtt voltunk, a lány eltűnt a képből, most viszont láttam, hogy egyedülálló lett és rájöttem hogy páromnak írogat. Azt viszont nem tudom, hogy mit! Barátom állítja, hogy csak barátilag, de én nem hiszem! El is mondtam neki, hogy ha ettől a lánytól akar valamit, mondja most mert nem szeretem ha valaki több vasat tart a tűzben!!! Persze ő tagadja..
És a helyzet az hogy a beérkezett fájloknál találtam egy félmeztelen képet erről a csajról, amin csak a kezével takarja el a mellét..
Szerintem ez nem egészen oké, hogy ilyet küldök csak egy "havernak"...
Ezt mondtam is barátomnak.
De szerinte úgy volt, hogy megdicsérte a profilképét, erre a lány írta hogy van annál durvább is, csak nem meri kirakni, és átküldte.
Hát nekem is dicsértek már meg képemet, mégsem küldtem majdhogynem meztelen fotót magamról a fiú ismerőseimnek. Vagyis szerintem vagy van valami, vagy többet is szeretne ez a nő!
Mit lehetne tenni? Ti hogy derítenétek ki? Esetleg hogy iktatnátok ki a képből ezt a csajt? Engem nagyon zavar! Barátkozzon annyi lánnyal, ahánnyal akar, amíg tudom, hogy a barátság és nem pedig azt hogy a csaj szerelmes és olyan képeket küld ahol egy szál csöcsben áll a tükör előtt..
Szerintem az ilyenek azt se bánnák, ha csak szeretőként, de a közelében lehetne...
Barátomat megvádolni nem tudom és nem is fogom semmi konkréttal, míg nem tudok semmit...
Ti mit kezdenétek a csajjal?
Légyszi csak normális válaszokat..
Köszönöm!
Biztos, hogy szeretne valamit, de a barátod majd elhajtja, ha kell.
Ha nem, akkor ennyit ért a szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!