Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog? Nem merem megbeszélni a barátommal, mert félek, hogy félreértené. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, de szinte soha nem kapok tőle semmilyen ajándékot. Nem mintha azt várnám, hogy rám költse a félretett pénzét vagy ilyesmi, de néha jólesne ha néha meglepne valamivel, pédául a hónapfordulónkon. Nem is kéne költenie, csak legyen tőle pár dolog amit magammal vihetek, ha elutazok, és emlékeztet rá. Hiába célzok neki, hogy pl valahol láttam, hogy egy fiú milyen aranyos dologgal lepte meg a barátnőjét stb. Ő max annyit mond rá, hogy oké, vagy ha szóba kerül közli, hogy bocs, hogy bunkó pasid van. De soha nem tenne ellene. Én próbálkozok örömet okozni neki (bár bevallom egyre ritkábban), például kimegyek elé a megállóba sütivel reggel, hogy jól induljon a napja stb, de ő ezekre is csak annyit reagál, hogy köszöni, de ne csináljak ilyet , mert nem tudja viszonozni. Olyanokra már nem is gondolok, hogy esetleg elhívjon valahova (pl egy kávéra) általában ha megkívánom még arról is nehéz meggyőzni hogy magának vegyen, hogy ne egyedül igyak. Lehet, hogy annyira tökéletes vele minden, hogy ilyenekbe látok bele gondokat, de szerintem ez így nem normális :/2012. szept. 30. 22:05
11/13 anonim válasza:
nem olvastam vissza, a kérdésedre írom:
lehet, hogy szeret, őszintén, lehet, hogy megszokod és beletörődsz, mert te is szereted, de egyenes úton vagytok egy hosszú, nyugis, dögunalmas kapcsolat felé
12/13 A kérdező kommentje:
hát én eddig próbáltam tenni ellene, meglepni őt egy kis üznettel, egy hirtelen ötlettel vagy egy szexi fehérneművel, nem érzem azt, hogy elment volna a kedvem attól, hogy feldobaj a kapcsolatunkat, ha ő nem így áll az egészhez :/
2012. szept. 30. 22:44
13/13 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolat lényege az,hogy folyamatosan arra törekedjen mind2 fél,hogy örömet szerezzen a másiknak.Én sokkal jobban örülök annak,ha adhatok valami olyat aminek örül a barátnőm,mint ha én kapnék valamit.Nem szoktam túlzásba vinni nagyon semmit sem,de ha valami olyan alakalom van,akkor bizony az összegyűjtögetett pénzemet szívesen költöm olyan ajándékra amit neki adhatok.Ha érzed ,hogy őszintén szeret akkor ezt a tulajdonságát le kell nyelned,ő ilyen,nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!