Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?
Először is részvétem.
Másodszor pedig ne magad hibáztasd.
Nem tehetsz róla h így kellett történnie.
Nagyon sajnálom!!Részvétem. :(
Mi történt??
Nincsen kivel megbeszélned a történteket??Èdesapád,nagyszülök,testvér???
Az elsö idö biztosan nagyon nehéz lesz.De idövel gyógyul a seb.Ne akarj meghalni ezt anyukád sem akarná.
Ha nem tudsz senkivel sem beszélni keress fel egy pszichiátert.....
Szia! Először is részvétem neked! Nagyon nem lehet ebbe tanácsot adni, nem is tudok semmi jót mondani!Főleg így a szeretetünnepén!
Csak kívánni szeretném neked hogy mi hamarabb és legkönnyebben dolgozd fel ezt a tragédiát! Vannak testvéreid? Édesapád? Rokonok? Nagyszülők? Velük milyen a kapcsolatod?
Arra hogy butaságot csinálj ne is gondolj, édesanyukád sem örülne annak!
Megkérdezhetem miben halt meg?
Esetleg van olyan dolog ami foglalkoztat?Leköti a figyelmed?
Bár ha bármi gondod van és próbálok neked segíteni! Akármiről legyen szó, hangsúlyozom AKÁRMIRŐL!
Részvétem, nincs annál szomorúbb dolog a mint amikor a számodra egyik legfontosabb embert pont ilyenkor veszíted el :/.
Beszélj másokkal akikhez szintén közel állt, és ne menekülj a tények elől, hanem nézz szembe velük.
Részvétem!!
Van hova menned? Jó lenne, ha most nem lennél teljesen egyedül, legalább a lakásban legyen valaki, vagy menj el otthonról. Bárki! Egy családtag, barát, tanár,aki vigyáz rád, amíg ilyen állapotban vagy!
részvétem.
És most hol vagy?? Mert 16 évesen nem hagynak egyedül a lakásban. Az orvosnak aki kiment hozzátok, kellett hogy szóljon a gyámügyeseknek is ha nincs apukád.. Kinél vagy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!