Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyű dolog történt adnátok...

Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Meghalt édesanyám a kezem közt és én nem tudtam rajta segíteni pedig lehetett volna,de nem tudtam :'( megakarok halni így nem akarok élni olyan fiatal volt még 47éves és a kezembe vesztettem el azóta egyfojtába sírok 3napja történt nem tudom mitévő legyek.Itt a vég nekem is nem bírom megakarok halni, 16/F
2012. dec. 26. 20:40
1 2 3 4 5 6
 1/54 Jegas válasza:
96%

Először is részvétem.

Másodszor pedig ne magad hibáztasd.

Nem tehetsz róla h így kellett történnie.

2012. dec. 26. 20:45
 2/54 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom!!Részvétem. :(

Mi történt??

Nincsen kivel megbeszélned a történteket??Èdesapád,nagyszülök,testvér???

Az elsö idö biztosan nagyon nehéz lesz.De idövel gyógyul a seb.Ne akarj meghalni ezt anyukád sem akarná.

Ha nem tudsz senkivel sem beszélni keress fel egy pszichiátert.....

2012. dec. 26. 20:46
 3/54 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Először is részvétem neked! Nagyon nem lehet ebbe tanácsot adni, nem is tudok semmi jót mondani!Főleg így a szeretetünnepén!

Csak kívánni szeretném neked hogy mi hamarabb és legkönnyebben dolgozd fel ezt a tragédiát! Vannak testvéreid? Édesapád? Rokonok? Nagyszülők? Velük milyen a kapcsolatod?

Arra hogy butaságot csinálj ne is gondolj, édesanyukád sem örülne annak!

Megkérdezhetem miben halt meg?

Esetleg van olyan dolog ami foglalkoztat?Leköti a figyelmed?

Bár ha bármi gondod van és próbálok neked segíteni! Akármiről legyen szó, hangsúlyozom AKÁRMIRŐL!

2012. dec. 26. 20:46
 4/54 A kérdező kommentje:
rohamot kapott és én láttam ott fogtam a kezemben egyedüli vagyok apán 4éve halt meg most egyedül vagyok a lakásban és sírok állandóan ő van elöttem ahogy meghalt megpobáltam újraélesztení de semmi..:'(:'(:'(
2012. dec. 26. 20:50
 5/54 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem, nincs annál szomorúbb dolog a mint amikor a számodra egyik legfontosabb embert pont ilyenkor veszíted el :/.

Beszélj másokkal akikhez szintén közel állt, és ne menekülj a tények elől, hanem nézz szembe velük.

2012. dec. 26. 20:52
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem! Senki nincs most veled? Nagynéni vagy akárki? Jobb lenne neked ha nem lennél egyedül. Próbálj meg megnyugodni
2012. dec. 26. 20:58
 7/54 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem!!

Van hova menned? Jó lenne, ha most nem lennél teljesen egyedül, legalább a lakásban legyen valaki, vagy menj el otthonról. Bárki! Egy családtag, barát, tanár,aki vigyáz rád, amíg ilyen állapotban vagy!

2012. dec. 26. 21:00
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

részvétem.

És most hol vagy?? Mert 16 évesen nem hagynak egyedül a lakásban. Az orvosnak aki kiment hozzátok, kellett hogy szóljon a gyámügyeseknek is ha nincs apukád.. Kinél vagy most?

2012. dec. 26. 21:02
 9/54 A kérdező kommentje:
mamámék debrecenben laknak én pécs. :'( eddig még ara se volt eröm,hogy kimenjek a konyhába most már eljutottam odájig,hogy bekapcsoljam a gépet :'(:'(:'( ha lesz eröm holnap elmegyek debrecen legalább egy kiruccanás
2012. dec. 26. 21:05
 10/54 A kérdező kommentje:
nem mondtak semmit az orvosok vagy mentősök igen egyedül vagyok
2012. dec. 26. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!