Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyű dolog történt adnátok...

Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Meghalt édesanyám a kezem közt és én nem tudtam rajta segíteni pedig lehetett volna,de nem tudtam :'( megakarok halni így nem akarok élni olyan fiatal volt még 47éves és a kezembe vesztettem el azóta egyfojtába sírok 3napja történt nem tudom mitévő legyek.Itt a vég nekem is nem bírom megakarok halni, 16/F
2012. dec. 26. 20:40
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:21 vagyok

Felhívtam a férjemet. Elmondtam hogy egy 16 éves gyereket egyedül hagytak az anyja halála után, és nincs senki vele. A férjem azt mondta hogy ilyen hibát egy mentős sem csinál, és rögtön telefonál a pécsi mentőszolgálatnak. Mivel kollégák megfogják adni az infót neki. Az adatoknak meg kell lenni, és ha a kérdezőnél voltak kint a mentősók akkor intézkednek. Egyébként tényleg kell hogy rendőr is jelen legyen. Volt rendőr kint?? Várom a férjem újabb telefonját, majd megírom mit mondott.

2012. dec. 26. 21:51
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Ki az aki ilyennel viccel???
2012. dec. 26. 21:55
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
30-as válaszadó vagyok:Emlékszem,amíg anyu nem ért haza,addig a mentősök velem is rendesek voltak,nyugtatgattak,kérdezgettek.Nagyon rendesek,emberségesek voltak!
2012. dec. 26. 21:59
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy kamu, csak azt nem értem miért jó valakinek ilyet kitalálni, és itt sajnáltatni magát?

Vagy azon röhög, hogy vannak jó érzésű emberek, akik próbálják vigasztalni?! Szánalom!

2012. dec. 26. 22:05
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát most már nekem is gyanús...Kérdezö miért nem válaszolsz??

Ez tényleg nagyon rossz poén.Egy anya halálával "játszani".

Vigyázz ne hogy valóra válljon a történet.

Èn bízom benne,hogy egy kitalált történet!

2012. dec. 26. 22:21
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

21.51

I`rj ha a férjed megtudott valamit!

2012. dec. 26. 22:21
 37/54 anonim ***** válasza:
76%

amikor először olvastam,már tudtam ez nem lehet igaz!

Elég morbid ilyennel viccelni kérdező!!

Gondolom most jót röhögsz magadba,hogy a sok hülye ember még részvétet is mond neked!

Tudod mit tégy???Akaszd fel magad!vadbarom!!!

2012. dec. 26. 22:29
 38/54 anonim ***** válasza:
56%

Őszinte részvétem

Szerintem a legjobb lenne, ha az iskolapszichológushoz fordulnál. Vagy kérdezd meg az osztályfőnököd, mond el neki mi történt, hátha ő eligazít valakihez

2012. dec. 26. 22:42
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

háh ez jó vicc utolsó:D utána meg gondolom keressen munkát hogy legyen kajája meg tudja fizetni a rezsit:DDD

még aznap elvitték volna ha ez igaz lenne...

2012. dec. 26. 22:49
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
én is kiváncsi vagyok mit derít ki kedves válaszoló a férjed
2012. dec. 27. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!