Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Meghalt édesanyám a kezem közt és én nem tudtam rajta segíteni pedig lehetett volna,de nem tudtam :'( megakarok halni így nem akarok élni olyan fiatal volt még 47éves és a kezembe vesztettem el azóta egyfojtába sírok 3napja történt nem tudom mitévő legyek.Itt a vég nekem is nem bírom megakarok halni, 16/F2012. dec. 26. 20:40
51/54 anonim válasza:
Idióta barom. Bár gondolom ezeken is kuncogsz, hogy ittt szidunk téged. Én szégyellem magam miattad. Csak nehogy 10 év múlva börtönbe kerülj valamiért. Gondolkozz el azon, hogy mit akarsz. Normális ember ilyet nem ír. Szia
52/54 anonim válasza:
Szégyen érzeted látom nincs!Lehet nem lesz többé becsületed sehol,erre nem gondoltál?
53/54 anonim válasza:
Nem te tetted fel a kérdést, a kérdező IP címe már megvan.
-hacker-
54/54 anonim válasza:
Hogyan? Hacker, mint velem is, akkor viszont ez csőbehuzatás akart lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!