Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyű dolog történt adnátok...

Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Meghalt édesanyám a kezem közt és én nem tudtam rajta segíteni pedig lehetett volna,de nem tudtam :'( megakarok halni így nem akarok élni olyan fiatal volt még 47éves és a kezembe vesztettem el azóta egyfojtába sírok 3napja történt nem tudom mitévő legyek.Itt a vég nekem is nem bírom megakarok halni, 16/F
2012. dec. 26. 20:40
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Kiskorút a mentősök nem hagyhatnak egyedül a lakásban ilyen esetben - és azonnal értesítik a területileg illetékes Gyámhivatalt.

Valaki itt nagyot hibázott!!!

2012. dec. 26. 21:32
 22/54 anonim ***** válasza:
71%

nekem pont pécsi mentős ismerősöm van. majd megkérdezem tőle is. ez olyan kamu mint a ház.

normális ember nem a netet sírja tele ha meghalt az édesanyja. ráadásul tuti, h a nagyszülőket értesítik, pláne ha a saját lányukról van szó, illetve van egy kiskorú gyerek a lakásban.

2012. dec. 26. 21:32
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Szinten ugy erzem, hogy ez egy kamu kerdes, s eppen azert, mivel elveszitettem az edesanyamat. Harom nap utan nem fog gepezni, viszont mivel mentok is ott jarnak, igy a szomszedok is felfigyelnek erre, tehat nem fogjak az unnepek alatt ott hagyni egyedul a kamaszt, tehat ezert kamu ez a kerdes! Tul friss a kerdezo, s van lelki ereje levelezni pl.
2012. dec. 26. 21:35
 24/54 anonim ***** válasza:
79%

18: BÁRKIVEL lehet "poénkodni", ugyanis aki másokat akar szívatni, annak nem szent semmi (egyébként sem az), és tette fel anyut a piedesztálra.

Tényleg kamu. Aki ilyen szinte traumatizált, mint amiről ír ez az ember, az nem így viselkedik, és nem ide írogat, ha segítséget kér a mentősöktől, akkor azok kimennek és a pszichiátriára viszik, mert önveszélyes.

2012. dec. 26. 21:35
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Úgy legyen! Ilyen tragédiát, senkinek nem kívánok!Csak durva, ha ilyennel viccel..csak a végén valóra ne váljon.
2012. dec. 26. 21:38
 26/54 anonim ***** válasza:
87%

"Igen? És ki írna ki ilyet ha nem valós lenne??!! -.-"

Erről eszembe jutott egy jelenet a Pókerarc című kvízjátékból amit még anno Sebestyén Balázs és Vágó István vezetett.

Pontosan nem emlékszem rá de az volt, hogy valamit mesélniük kellett magukról(aztán a nézők eldönthették hogy igaz e vagy nem)

Az egyik pali azt kamuzta hogy a szülei autóbalesetben meghaltak..

2012. dec. 26. 21:40
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, ha valaki ilyennel viccelődik.

Kíváncsi leszek, igaz-e.

Ha 3 napja meghalt az anyuka, a nagyszülők is biztos tudnak róla, és furcsa, hogy nem rohantak rögtön az unokájukhoz.A temetést is a fiúgyerek intézné??

Gyanús...

2012. dec. 26. 21:44
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

És a halottszállítási jegyzőkönyvet ki írta alá, mert azt csak nagykorú teheti.

Nagy lelki sivárságra vall ilyennel poénkodni.

2012. dec. 26. 21:50
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Fura sztori, ez tény. Amikor keresztapa öngyilkos lett, a feleségét bevitte a mentő megfigyelésre- adtak neki nyugtatókat is, nem bízták a véletlenre. Akkor majd pont egy kiskorút hagynának magára? Ha ez tréfa, akkor jó ízléstelen így Karácsonykor...
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem valós a történet...

Én 11 éve május 15-én,kedden,22:47-kor veszítettem el az édesapámat.

Szívbeteg volt.Anyu éjszakás volt.Apu rosszul lett,csak én voltam vele.Azonnal mentőt hívtam és anyut a munkahelyén,soká vették fel a telefont (akkor még nem volt mindenkinek mobilja,egy családban egy alcatel),mondtam neki apu rosszul van,hívtam mentőt.Anyu azt mondta azonnal hazaindul.Egy kollégája hozta haza.

Leraktam a telefont és szaladtam apuhoz aki a kanapén feküdt.Átöleltem.Majd láttam ahogy a szemei mentek felfelé...:(

Amire kiért a mentő,meghalt.

Próbálták nagyon sokáig újraéleszteni,és engem is nyugtattak,míg anyu haza nem ért.Én ekkor voltam 15 éves.

Engem ez,hogy apum a kezem között halt meg,nagyon megviselt.Utána szakorvosi segítséget kaptam,hogy fel tudjam dolgozni.Körülbelül érettségi után tudtunk apu haláláról nyíltan beszélni.

Ezért is vagyok benne biztos,hogy a kérdező története nem valós.

Mellesleg,aki gyászol,maga alatt van,nem használ "kiruccanás" és társai szavakat.A temetést pedig 16 évesen nem lehet elintézni.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!