Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?
Kiskorút a mentősök nem hagyhatnak egyedül a lakásban ilyen esetben - és azonnal értesítik a területileg illetékes Gyámhivatalt.
Valaki itt nagyot hibázott!!!
nekem pont pécsi mentős ismerősöm van. majd megkérdezem tőle is. ez olyan kamu mint a ház.
normális ember nem a netet sírja tele ha meghalt az édesanyja. ráadásul tuti, h a nagyszülőket értesítik, pláne ha a saját lányukról van szó, illetve van egy kiskorú gyerek a lakásban.
18: BÁRKIVEL lehet "poénkodni", ugyanis aki másokat akar szívatni, annak nem szent semmi (egyébként sem az), és tette fel anyut a piedesztálra.
Tényleg kamu. Aki ilyen szinte traumatizált, mint amiről ír ez az ember, az nem így viselkedik, és nem ide írogat, ha segítséget kér a mentősöktől, akkor azok kimennek és a pszichiátriára viszik, mert önveszélyes.
"Igen? És ki írna ki ilyet ha nem valós lenne??!! -.-"
Erről eszembe jutott egy jelenet a Pókerarc című kvízjátékból amit még anno Sebestyén Balázs és Vágó István vezetett.
Pontosan nem emlékszem rá de az volt, hogy valamit mesélniük kellett magukról(aztán a nézők eldönthették hogy igaz e vagy nem)
Az egyik pali azt kamuzta hogy a szülei autóbalesetben meghaltak..
Szomorú, ha valaki ilyennel viccelődik.
Kíváncsi leszek, igaz-e.
Ha 3 napja meghalt az anyuka, a nagyszülők is biztos tudnak róla, és furcsa, hogy nem rohantak rögtön az unokájukhoz.A temetést is a fiúgyerek intézné??
Gyanús...
És a halottszállítási jegyzőkönyvet ki írta alá, mert azt csak nagykorú teheti.
Nagy lelki sivárságra vall ilyennel poénkodni.
Nem valós a történet...
Én 11 éve május 15-én,kedden,22:47-kor veszítettem el az édesapámat.
Szívbeteg volt.Anyu éjszakás volt.Apu rosszul lett,csak én voltam vele.Azonnal mentőt hívtam és anyut a munkahelyén,soká vették fel a telefont (akkor még nem volt mindenkinek mobilja,egy családban egy alcatel),mondtam neki apu rosszul van,hívtam mentőt.Anyu azt mondta azonnal hazaindul.Egy kollégája hozta haza.
Leraktam a telefont és szaladtam apuhoz aki a kanapén feküdt.Átöleltem.Majd láttam ahogy a szemei mentek felfelé...:(
Amire kiért a mentő,meghalt.
Próbálták nagyon sokáig újraéleszteni,és engem is nyugtattak,míg anyu haza nem ért.Én ekkor voltam 15 éves.
Engem ez,hogy apum a kezem között halt meg,nagyon megviselt.Utána szakorvosi segítséget kaptam,hogy fel tudjam dolgozni.Körülbelül érettségi után tudtunk apu haláláról nyíltan beszélni.
Ezért is vagyok benne biztos,hogy a kérdező története nem valós.
Mellesleg,aki gyászol,maga alatt van,nem használ "kiruccanás" és társai szavakat.A temetést pedig 16 évesen nem lehet elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!