Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyű dolog történt adnátok...

Szörnyű dolog történt adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Meghalt édesanyám a kezem közt és én nem tudtam rajta segíteni pedig lehetett volna,de nem tudtam :'( megakarok halni így nem akarok élni olyan fiatal volt még 47éves és a kezembe vesztettem el azóta egyfojtába sírok 3napja történt nem tudom mitévő legyek.Itt a vég nekem is nem bírom megakarok halni, 16/F
2012. dec. 26. 20:40
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd öszinte reszvetem!!! Kitartas !!!!
2012. dec. 26. 21:10
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakára nem tudsz áthívni valakit?
2012. dec. 26. 21:12
 13/54 anonim ***** válasza:
38%
szerintem kamu.
2012. dec. 26. 21:18
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a mentősök kint voltak,és nem gondoskodtak rólad??? A férjem az országos mentőszolgálatnál dolgozik, Jelenleg is ügyeletes. Mindjárt telefonálok neki, és megkérem járjon utána sürgősen hogy 3 nappal ezelőtt Pécsett hol hagytak magadra. Ilyenkor mindig figyelnek erre is.. Nagyon nagy hibát követett el az orvos és a mentősök is ha nem értesítették a hozzátartozóidat,és gyedül hagytak. Ha a pécsi mentősök kint voltak akkor annak írásos dokumentuma van.. A férje utána tud nézni, és amint lehet küldenek ki valakit...de egyedül nem maradhatsz..
2012. dec. 26. 21:21
 15/54 anonim ***** válasza:
28%
Miért lenne kamu??Ki lenne az a hülye, aki a saját anyja halálát kamuzza??
2012. dec. 26. 21:22
 16/54 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem kérdező.
2012. dec. 26. 21:24
 17/54 anonim ***** válasza:
79%

"Miért lenne kamu??"

mert ez nem így működik ahogy a kérdező leírta.másrészt meg ha valakivel ilyen történik az nem így viselkedik.

2012. dec. 26. 21:24
 18/54 anonim ***** válasza:
16%
Igen? És ki írna ki ilyet ha nem valós lenne??!! -.-" Ezzel csak aberált emberek poénodnak, sőt még azok sem az édesannyukkal..
2012. dec. 26. 21:28
 19/54 anonim ***** válasza:

Ő pont az....

nem hiszem el hogy csak úgy ott hagynák az embert...

2012. dec. 26. 21:29
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Rendőr volt kint?? Mert rendőr minden esetben kimegy,még akkor is ha álmában hal meg valaki. Az én anyám 3 hónapja halt meg. Kint voltak a mentősök,rendőr orvos. Még tőlem is megkérdezték hogy van hova mennem pedig 22 éves vagyok. De az orvos is tanácsolta hogy ne egyek egyedül..

Én nem tudom hogy kamu vagy sem, de meglep hogy senki nem intézkedett egy 16 évesnél,hogy ne maradjon egyedül.. Talán a mentős felesége el tud intézni pár dolgot.

2012. dec. 26. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!