Ezt már végleg elcsesztem? Vagy helyrehozható szerintetek? 20/f
Volt egy nagyon jó haverom, rengeteget lógtunk együtt meg hasonlók.
Aztán amikor barátnőm lett elkezdtem őt hanyagolni, mivel a bnőmnek nem tetszett ha másokkal jártam ki vagy ilyesmi...
Aztán szakítottunk, megint elkezdtünk együtt lógni, minden rendben volt...
De a hülye fejemmel megint összejöttem a csajjal, és majd fél évig megint hanyagoltam a haveromat. 2 hete végleg szakítottunk, de a haverom már semmi közös programot nem akar velem.
Mondtam hogy jöjjön át de lerázott, aztán kocsmázni hívtam de akkor is lerázott, 3-an mentek moziba és eszébe sem jutott hogy engem is hívjon, egyszerűen semmi közös programot nem akar velem, mindent lemond...
Tudom hogy én csesztem el, de most meg nagyon rossz, mert tényleg ő volt az egyetlen akivel rengeteg mindent megbeszéltünk, folyton hülyeségekkel szivattuk egymást, most meg semmi...
Messenger üzenetekre nem igazán válaszol (szerintem a chatet is kikapcsolta nekem, abszolút nem látom mikor volt elérhető...) telefont meg nem veszi, bár azt alapból sem szokta nagyon felvenni, inkább írogatós típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!