Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek helyrehozható egy...

Szerintetek helyrehozható egy barátság? Ha egyáltalán ez annak nevezhető még.

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, mindig is nagyon közel állt hozzám, de miután elváltak útjaink úgy érzem eltávolodtunk egymástól. Egy évvel ezelőtt, még az egyik legjobb barátnőmnek tartottam. Nagyon jóindulatú volt mindig is és teljes mértékben megbíztam benne, sokat segített nekem mindenben és ez kölcsönös volt. Azonban kb. majdnem egy éve új baráti társaságba keveredett, és teljes mértékben kifordult magából, de nem a legjobb irányba. Még mindig nagyon fontos nekem, azonban az ellentétes gondolkodásunk miatt szinte minden nap összeveszünk valamin. És úgy érzem sokkal többre becsüli azokat az embereket, akiket még nem is olyan régóta ismer. És mostanában úgy érzem, hogy lenéz engem, azokat a dolgokat amiket csinálok. Helyrehozható ez egyáltalán? Vagy inkább ezt el kellene engednem? Mit csináljak szerintetek? Már többször próbáltam beszélni vele, de mindig félreértések alakultak ki belőle és veszekedés volt a vége. Próbáltam már elengedni is, de nekem egy barátság fontos, főleg vele mert már régóta ismerjük egymást és mindig is kiálltunk egymásért, de mostanában megváltozott minden. Mit tegyek?
2018. aug. 10. 00:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Az új barátai normálisak?
2018. aug. 10. 01:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ismerem őket, bár hallottam róluk de nem szimpatikus a legtöbb, nem vagyok én sem ilyen elmaradott típus nehogy félreértsd. De nem szimpatikus az, hogy beleviszik minden "rosszba" a barátnőmet.
2018. aug. 10. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Megértem.Szerintem hagyd rá, mert ha erőlteted, akkor lehet hogy méginkább elfajul a helyzet.Előbb utóbb majd megunja őket és megkomolyodik.
2018. aug. 10. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!