Ha egy nagyon jó barátság egyszer tönkrement, helyrehozható annyira, hogy olyan legyen mint azelőtt? Egyáltalán érdemes küzdeni érte?
Volt ebben részem. Nagyon összevesztünk, megszakítottunk minden kapcsolatot egymással.
2 év telt el, amikor ő írt facebookon, hogy látja, már boldog vagyok, és örül neki. (Én is szoktam nézegetni, vele mi a helyzet, de nem mertem megkeresni.) Újra elkezdtünk beszélgetni, most már ugyanolyan jó barátok vagyunk, mint régen. És tudjuk azt is, hogy ki mit rontott el, sikerült megbeszélnünk.
Szóval ha úgy vesszük, nem küzdöttünk érte, de voltunk olyan jó barátok, hogy még így is egymásra találtunk idővel.
Ami tönkremegy, azt már nem lehet ugyanolyanná tenni. Persze próbálkozni lehet vele, de szerintem esélytelen.
Gondolj bele, eltörik egy váza, összeragasztod, visszateszed a helyére, de onnantól fogva másként fogsz tekinteni rá, mert tudod, hogy törött és még ha meg is tartod, már nem fog úgy tetszeni, mint előtte.
Béna hasonlat, de remélem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!