Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy nagyon jó barátság...

Ha egy nagyon jó barátság egyszer tönkrement, helyrehozható annyira, hogy olyan legyen mint azelőtt? Egyáltalán érdemes küzdeni érte?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 23:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem mindig sikerül a kibékülés, és tényleg sokszor igaz az aranyfonalas és a vázás hasonlat. DE én most épp nem ezt tapasztalom. Sok barátságom ment végzetesen tönkre, de nemrég békültem ki valakivel több mint fél év után, és most még jobbnak is érzem a barátságot, mint előtte, mert mindketten jobban igyekszünk, és jobban megbecsüljük a barátságot... másrészt úgy érzem, fejlődtem a hónapok alatt, más ember lettem, és ezáltal jobb barát is lehetek. :) szóval egy próbát MINDENKÉPP megér, nehkgy kihagyd a lehetőséget, hogy kibékülj valakivel, mert később nagyon megbánnád. :) Ha fontos neked egy régi barátod, ne habozz, keresd fel, MOST! És ami a legfontosabb: légy ŐSZINTE, próbálj megváltozni és mondd el az érzéseidet, de ne szemrehányóan. hajrá :)
2014. szept. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!