Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt osztálytársammal 3 hónapja amennyiben beszéltem és most hirtelen rám írt hogy kapni akár velem. Kb. másfél éve találkoztunk utoljára, akkor úgy 1 hónapig több volt köztünk, mint barátság. Szerintetek érdemes kapcsolatot kezdeni vele? L/16
Figyelt kérdés
Mit tegyek?2013. febr. 6. 14:52
1/5 anonim válasza:
"A volt osztálytársammal 3 hónapja amennyiben beszéltem és most hirtelen rám írt hogy kapni akár velem."
Ezt a mondatot 3szor olvastam el, de nem értem.
Na mindegy. Szerintem találkozz vele ha szeretnél, majd kiderül hogy ő mit akar.
2/5 anonim válasza:
Agyérgörcsöt kaptam az első mondatnál! :)
3/5 winR válasza:
És mi a f*asz az a "rám írt"???? Kislányom, én olyat írnék rád, hogy soha nem jönne le a bőrödről!
4/5 hawkbill válasza:
javaslom a továbbiakban az iskolapadot, kapcsolatteremttes helyett...
5/5 anonim válasza:
Először is fogalmazz érthetőbben!Mert az első mondatnak semmi értelme... meg mi az h "kapni akár velem"?Ezt sem értem..nem inkább járni? Hisz az a célszerűbb...vagyis én erre tudok gondolni,h ezt akartad leírni viszont mégse ezt írtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!