Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Helyrehozható ez a barátság még?

Helyrehozható ez a barátság még?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel nagyon eltávolodtunk egymástól.

Először azért mert elment 2 évre Pestre tanulni, ritkán találkoztunk és beszéltünk.

Ezután hazajött vagyis a megyébe jött haza ahol erdetileg lakott. Elkezdett dolgozni de közben tanul is (pszichológus) képzi magát.

Lett egy barátja, vele sok időt tölt. Persze megértem, hogy ő a fontosabb de már 1 éve nem találkoztunk. Utoljára tavaly nyáron láttam.

Facebook-on is mindig én írok rá de ott is csak 1 hónapban egyszer beszélünk. Persze jobb lenne személyesen de ugye itt a vírus. Nekem nagyon hiányzik az, hogy olyan legyen a barátságunk mint pl 4 évvel ezelőtt de úgy látom ez lehetetlen. Sokmindenről lemaradt ami velem történt és én is csak onnan tudok róla dolgokat, hogy az anyukájával szoktam beszélni. Ez már nem jó barátság hanem nem is tudom..

Engedjem el ezt az egészet vagy beszéljek vele hátha javul a helyzet?

29/N

2021. máj. 2. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor igazából össze sem vesztetek?
2021. máj. 2. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem csak eltávolodtunk egymástól
2021. máj. 2. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor csüccs le beszélgetni!
2021. máj. 2. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben amikor eltávolodás történik, soha nem lesz már olyan jellegű utána a barátság. Azt fogod érezni, hogy te erölködsz, próbálkozol, a másiktól pedig fele annyit se kapsz vissza.

Ettől függetlenül egy próbát megér, hátha...

2021. máj. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!