Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ciki ha a barátnőmnek tampont/...

Ciki ha a barátnőmnek tampont/betétet veszek a boltban? Hogyan védjem ki, hogy szóvátegyék?

Figyelt kérdés

Eddig egyszer volt ilyen, bementem egy Coop-ba venni barátnőmnek tampont/betétet. Bár elég sokáig járkáltam a polcok között, végül nagynehezen betettem a kosárba egy-egy csomaggal tampont/betétet és a pénztárnál szóvátették (a tólsó pénztárból) h "a betét is kell neki"...

Tényleg cikinek számít ha egy férfi veszi meg betétet vagy tampont a barátnőjének?

Hogyan lehet kivédeni ezeket a helyzeteket? Mit lehet tenni (Azon kívül, hogy azt mondom a barátnőmnek, hogy vegye meg magának...)? Járt már valaki hasonlóan, hogy szóvátették, vagy égő volt?

2021. aug. 2. 20:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
86%

29, nem vitatkozni akarsz, de azért mindenki felett ítélkezel és megjegyzéseket teszel arra ami láthatóan mindenki másnak tök természetes.

Lepontozol minden választ, és nem csak azt aki vissza merészelt neked szólni, hanem pl a srácot is aki hozzád sem szólt, csak a kérdésre válaszolva leírta hogy ő is vett már az édesanyjának és a testvérének és hogy nincs ebben semmi.

Itt degradálod a nőket azzal hogy úristen milyen dolog már ha a pasi veszi nekik, erre kiderül hogy a tiéd még kenyeret sem lenne hajlandó venni mert kizárólag a te dolgod a vásárlás. Nem is az a problémád hogy másnak betétet vesz a pasija, hanem az hogy belefulladsz a háztartásba, és ezt másokra projektálod.

2021. aug. 4. 08:20
 32/37 anonim ***** válasza:
82%

Na visszaolvastam, a párjának és a nővérének vett hogy pontosítsak, de lényegtelen. Le kellett pontozni amiért nem ragadt az óvodában agyilag és amiért nem játssza a macsót.

Amiért nem olyan hímsoviniszta mint amihez te szokva vagy.

2021. aug. 4. 08:24
 33/37 anonim ***** válasza:
24%

31!

Megtennéd kérlek hogy bemásolsz párat a megjegyzéseim közül? :D

Mindenhol azt írtam, hogy ÉN személy szerint nem küldeném el a páromat, még azt is írtam hogy mind mások vagyunk, másképp cselekszünk.

Vissza merészelt nekem szólni? Jézusom, egy kicsit túlreagálod ezt, én csak kíváncsi voltam hogy ki miért tesz ilyet, és leírtam hogy én nem csinálnék ilyet.

Milyen degradálásról beszélsz kedvesem? :D ha azt írtam volna hogy fúj de gusztustalan férgek vagytok hogy az ártatlan szegény pasikat elkülditek betétért na az degradálás lenne. Hangsúlyozom, ezennel harmadjára, hogy csak leírtam hogy én nem teszem ezt.

Egyszerűen nem értem honnan szeded ezeket a dolgokat, kicsit úgy tűnik mintha veszekedni szeretnél és direkt keresed a lehetőséget a konfliktusra.

Olyan még véletlenül sem létezik, hogy valaki szeret vásárolni és háztartást vezetni, igaz? ;) Nem azért nem csinálja meg ezeket mert egy lusta féreg hanem mert én akarom :D

Kérlek fejezd be a szitkozódást, egy kicsit többet képzelsz ebbe a szituációba, mint ami valóban

2021. aug. 4. 18:23
 34/37 anonim ***** válasza:
86%

Veszekedni te akarsz, te cincálod itt oldalakon keresztül a válaszolókat, vallatod őket hogy mondjanak okokat mert szerinted fura és nem normális. Miért kéne okokat mondaniuk? Nem kell hozzá ok, egy normális kapcsolatban nincsenek tabuk, nincsenek női munkák meg férfi munkák, hanem az vesz meg mindent aki épp boltban jár, és ennyi.

Ha megfigyeled, a kérdezőn kívül egyedül neked fura, mindenki más felnőtt már annyira agyilag hogy nem csinál ebből ügyet.

2021. aug. 4. 19:55
 35/37 anonim ***** válasza:
24%

34!

Cincálom? :D

Volt egy helyzet, amit nem értettem és kértem, hogy meséljék el a személyes tapasztalataikat. Aki akarja leírja, aki nem az nem. Nem tudom ebben mi a bonyolult. Senkit nem vallatok, cincálok, semmi nem kötelező. Nyilván ezek az emberek azért válaszoltak nekem, mert akartak.

Látom még mindig nem tudsz leszakadni erről a munkamegosztásról nálunk, mivel jópár éve tökéletesen működünk így a párommal, így nem miattad fogunk bármin is változtatni :D

Felőlem mindenki azzal veteti a betétet akivel akarja, én csak kíváncsi voltam a miértekre és leírtam, hogy én nem így szoktam. Senkit nem szidtam, cincáltam vagy bármi egyéb. Nyugodj meg, nincsen semmi baj, feküdj le szépen aludni mert kicsit túlpörgetted ezt a témát ;)

2021. aug. 4. 20:22
 36/37 anonim ***** válasza:
80%
Olvasd vissza az egészet, te mész szembe a forgalommal.
2021. aug. 4. 21:34
 37/37 anonim ***** válasza:
20%

Visszaolvastam. Továbbra sem látok vitatkozást, ítélkezést, cincálást.

Valószínűleg sosem fogjuk megérteni egymást, nekem ez már nem is célom. Fejezzük be kulturáltan ezt az egész párbeszédet, szép estét.

2021. aug. 4. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!