Ciki ha a barátnőmnek tampont/betétet veszek a boltban? Hogyan védjem ki, hogy szóvátegyék?
Eddig egyszer volt ilyen, bementem egy Coop-ba venni barátnőmnek tampont/betétet. Bár elég sokáig járkáltam a polcok között, végül nagynehezen betettem a kosárba egy-egy csomaggal tampont/betétet és a pénztárnál szóvátették (a tólsó pénztárból) h "a betét is kell neki"...
Tényleg cikinek számít ha egy férfi veszi meg betétet vagy tampont a barátnőjének?
Hogyan lehet kivédeni ezeket a helyzeteket? Mit lehet tenni (Azon kívül, hogy azt mondom a barátnőmnek, hogy vegye meg magának...)? Járt már valaki hasonlóan, hogy szóvátették, vagy égő volt?
22!
Nem tabu, mint írtam vannak olyan különleges szituációk amikor megtenném. De eleve nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a páromat, hiszen annyit ért a betétekhez, mint én a motorokhoz. Jobban szeretem én megvenni
De mi benne a kellemetlen, 22, áruld már el, kérlek!
Ennyi erővel kellemetlen wc papírt is venni, meg pelenkát is a gyerekednek, mert jaj, megtudják, hogy szoktatok kakálni? Vagy óvszert sem veszel, mert megtudják, hogy szexeltek?
23, az én párom van annyira értelmes hogy ha megmutatom neki a csomagolást, el tudja olvasni a márkanevet és tudja értelmezni a színét, így nem kell hozzá értenie, csak levennie a polcról egy ugyanolyat amilyet otthon mutattam neki.
De hát ezek szerint van olyan pasi akinek ez túl nagy feladat 🤷♀️
Az enyémnek szerencsére nem, ez csak egy termék a sok közül, ha épp ő megy vásárolni akkor ezt is ugyanúgy megveszi mint minden mást.
25-26!
A legelső írásom arra vonatkozott, hogy miért a pasit küldjem el, a kérdés pedig továbbra is adott.
Az egyik kommentelő leírt egy személyes sztorit mikor a párját küldte, ezt meg tudom érteni. De minden más esetben én megyek el, mivel ez nekem kell és csak én használom. Komolyan bárki képes csak ezért elzavarni a párját?
26!
Van hogy még én sem tudom hogy milyet akarok venni, nincs egy konkrét amit használok, mindig másmilyet. Ezt hogyan mutatod meg a párodnak?
27, ennyi erővel ki az aki annyira rosszul menedzseli az idejét hogy külön megy el csak betétet venni? Ugyanott megkapod ahol minden mást, tiszta hülyeség nem megvenni a többi cuccal, hanem azért külön elmászni a boltba hogy betétet vegyél. Mellesleg a nők 99%-ának van bevált márkája.
Ha pedig egy olyan kapcsolatban élsz ahol kizárólag a te feladatod a vásárlás (gondolom minden más házimunkával együtt) azért nem mások felett kell ítélkezni meg mindenkit lepontozni 🤷♀️
Egy normális kapcsolatban minden megoszlik, a vásárlás is. Ha pont a férfi megy a boltba mert úgy jön ki a lépés akkor megveszi a nőjének a betétet, ugyanúgy ahogy a nő megveszi a férfinek a borotváját pl ha épp ő vásárol.
28!
Eleve úgy kezdtem az egészet, hogy nem vitatkozni akarok, komolyan érdekelnek a miértek. Erre mindenki lepontoz csak azért mert másképp látom a helyzetet.
Kérlek,ne te akard meghatározni hogy hogyan működik egy normális kapcsolat. Igen, én intézem a bevásárlást és a házimunkát, cserébe pedig a férjem a kerti dolgokat, illetve a kocsit, bicikliket, stb. Egy jópár éve elvagyunk már így, nekünk ez így teljesen megfelel.
Miért lenne ciki?
A legtöbb embert nem érdeki, hogy mit veszel, a pénztáros meg leszarja, mert már többezer faszival találkozott, aki tampont vesz a barátnőjének.
Az említett pénztáros pesig bizotos ivott egy kicsit meló előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!