Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ciki ha a barátnőmnek tampont/...

Ciki ha a barátnőmnek tampont/betétet veszek a boltban? Hogyan védjem ki, hogy szóvátegyék?

Figyelt kérdés

Eddig egyszer volt ilyen, bementem egy Coop-ba venni barátnőmnek tampont/betétet. Bár elég sokáig járkáltam a polcok között, végül nagynehezen betettem a kosárba egy-egy csomaggal tampont/betétet és a pénztárnál szóvátették (a tólsó pénztárból) h "a betét is kell neki"...

Tényleg cikinek számít ha egy férfi veszi meg betétet vagy tampont a barátnőjének?

Hogyan lehet kivédeni ezeket a helyzeteket? Mit lehet tenni (Azon kívül, hogy azt mondom a barátnőmnek, hogy vegye meg magának...)? Járt már valaki hasonlóan, hogy szóvátették, vagy égő volt?

2021. aug. 2. 20:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nagyobb drogériákban és boltokban az eladókat pont nem érdekli, esetleg az ilyen kisebb gagyi üzletekben, mint a Coop, Real, egyéb falusi kisbolt lehet szembetűnő, bár ott az eladók alapjában véve sem a szakma csúcsai...
2021. aug. 3. 10:34
 22/37 anonim ***** válasza:
91%
"én sosem küldeném el a páromat ilyesmiért" - annyira vicces, hogy egymás nemiszervét a szátokba veszitek, de elmenni a boltba egy csomag tamponért férfiként tabu. :D
2021. aug. 3. 11:46
 23/37 anonim ***** válasza:
7%

22!

Nem tabu, mint írtam vannak olyan különleges szituációk amikor megtenném. De eleve nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a páromat, hiszen annyit ért a betétekhez, mint én a motorokhoz. Jobban szeretem én megvenni

2021. aug. 3. 14:44
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
Én is vettem már betétet páromnak/nővéremnek, soha senki nem szólt be rá. Amúgy meg ez egy természetes dolog, kb 10 éves kor felett mindenkinek tudnia kéne, hogy a nők menstruálnak, ez az élet rendje.
2021. aug. 3. 16:09
 25/37 anonim ***** válasza:
86%

De mi benne a kellemetlen, 22, áruld már el, kérlek!

Ennyi erővel kellemetlen wc papírt is venni, meg pelenkát is a gyerekednek, mert jaj, megtudják, hogy szoktatok kakálni? Vagy óvszert sem veszel, mert megtudják, hogy szexeltek?

2021. aug. 3. 16:28
 26/37 anonim ***** válasza:
89%

23, az én párom van annyira értelmes hogy ha megmutatom neki a csomagolást, el tudja olvasni a márkanevet és tudja értelmezni a színét, így nem kell hozzá értenie, csak levennie a polcról egy ugyanolyat amilyet otthon mutattam neki.

De hát ezek szerint van olyan pasi akinek ez túl nagy feladat 🤷‍♀️

Az enyémnek szerencsére nem, ez csak egy termék a sok közül, ha épp ő megy vásárolni akkor ezt is ugyanúgy megveszi mint minden mást.

2021. aug. 3. 21:02
 27/37 anonim ***** válasza:
13%

25-26!

A legelső írásom arra vonatkozott, hogy miért a pasit küldjem el, a kérdés pedig továbbra is adott.

Az egyik kommentelő leírt egy személyes sztorit mikor a párját küldte, ezt meg tudom érteni. De minden más esetben én megyek el, mivel ez nekem kell és csak én használom. Komolyan bárki képes csak ezért elzavarni a párját?

26!

Van hogy még én sem tudom hogy milyet akarok venni, nincs egy konkrét amit használok, mindig másmilyet. Ezt hogyan mutatod meg a párodnak?

2021. aug. 3. 21:48
 28/37 anonim ***** válasza:
89%

27, ennyi erővel ki az aki annyira rosszul menedzseli az idejét hogy külön megy el csak betétet venni? Ugyanott megkapod ahol minden mást, tiszta hülyeség nem megvenni a többi cuccal, hanem azért külön elmászni a boltba hogy betétet vegyél. Mellesleg a nők 99%-ának van bevált márkája.

Ha pedig egy olyan kapcsolatban élsz ahol kizárólag a te feladatod a vásárlás (gondolom minden más házimunkával együtt) azért nem mások felett kell ítélkezni meg mindenkit lepontozni 🤷‍♀️

Egy normális kapcsolatban minden megoszlik, a vásárlás is. Ha pont a férfi megy a boltba mert úgy jön ki a lépés akkor megveszi a nőjének a betétet, ugyanúgy ahogy a nő megveszi a férfinek a borotváját pl ha épp ő vásárol.

2021. aug. 3. 21:56
 29/37 anonim ***** válasza:
20%

28!

Eleve úgy kezdtem az egészet, hogy nem vitatkozni akarok, komolyan érdekelnek a miértek. Erre mindenki lepontoz csak azért mert másképp látom a helyzetet.

Kérlek,ne te akard meghatározni hogy hogyan működik egy normális kapcsolat. Igen, én intézem a bevásárlást és a házimunkát, cserébe pedig a férjem a kerti dolgokat, illetve a kocsit, bicikliket, stb. Egy jópár éve elvagyunk már így, nekünk ez így teljesen megfelel.

2021. aug. 4. 05:15
 30/37 anonim válasza:
96%

Miért lenne ciki?

A legtöbb embert nem érdeki, hogy mit veszel, a pénztáros meg leszarja, mert már többezer faszival találkozott, aki tampont vesz a barátnőjének.

Az említett pénztáros pesig bizotos ivott egy kicsit meló előtt...

2021. aug. 4. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!