Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ciki ha a barátnőmnek tampont/...

Ciki ha a barátnőmnek tampont/betétet veszek a boltban? Hogyan védjem ki, hogy szóvátegyék?

Figyelt kérdés

Eddig egyszer volt ilyen, bementem egy Coop-ba venni barátnőmnek tampont/betétet. Bár elég sokáig járkáltam a polcok között, végül nagynehezen betettem a kosárba egy-egy csomaggal tampont/betétet és a pénztárnál szóvátették (a tólsó pénztárból) h "a betét is kell neki"...

Tényleg cikinek számít ha egy férfi veszi meg betétet vagy tampont a barátnőjének?

Hogyan lehet kivédeni ezeket a helyzeteket? Mit lehet tenni (Azon kívül, hogy azt mondom a barátnőmnek, hogy vegye meg magának...)? Járt már valaki hasonlóan, hogy szóvátették, vagy égő volt?

2021. aug. 2. 20:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
28%
Volt osztálytársam szülinapjára kapott ajándékba betétet. Keresztanyja jobb ötletet nem tudott akkor találni.
2021. aug. 2. 20:27
 2/37 anonim ***** válasza:
16%
Mára gyereke van, kórházban dolgozik, abszolút építő jellegű volt.
2021. aug. 2. 20:29
 3/37 anonim ***** válasza:
96%
Ha férfiként veszel ilyesmit a barátnődnek, az kb. ugyanaz, mintha papírzsebkendőt vagy wc papírt vennél. Taknyozni vagy kakilni ugyanolyan ciki mint menstruálni.
2021. aug. 2. 20:31
 4/37 anonim ***** válasza:
92%
Semmi ciki nincs benne, én rendszeresen veszem páromnak és a lányomnak.
2021. aug. 2. 20:32
 5/37 anonim ***** válasza:
92%

Én már vettem a barátnőmnek, de anyámnak és a nővéremnek is. Nem ciki, ugyanolyan árucikk, szükségük volt rá.

Bemész a boltba, leveszed a polcról, köszönsz az eladónak, fizetsz, kijössz a boltból.

2021. aug. 2. 20:33
 6/37 anonim válasza:
24%
Vegyél fel parókát
2021. aug. 2. 20:33
 7/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem, miért érzed cikinek, és azt sem, hogy ilyenért miért szólnak be. Amúgy sincs semmi köze senkinek.
2021. aug. 2. 20:34
 8/37 anonim ***** válasza:
89%

Amikor tinik voltunk, akkor volt ciki a pasiknak betétet meg tampont venni. Egyetlen haverom volt aki volt annyira érett hogy amikor az anyja megkérte hogy vegyen neki, semmi cikit nem érzett benne. A többi meg röhögött rajta mert ennyi eszük volt.

Most hogy felnőtt vagyok, össze nem állnék egy olyan infantilis pasival akinek ez ciki.

Mintha az lenne ciki hogy nője van. Felnőtt nője aki bizony menstruál.

Vécépapírt is ciki venni mert biztos arra gondolnak körülötted hogy abba a seggedet fogod majd beletörölni?

A múltkor a párom látta hogy fogyóban van a betétem, nem is említettem neki, de úgy állított haza a boltból hogy hozott azt is. Akkor gondoltam bele hogy milyen jó helyen vagyok mellette, FÉRFI a párom és nem egy kisfiú.

33N

2021. aug. 2. 20:38
 9/37 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem ciki és normális emberek nem is fognak megjegyzést tenni. Azért ha egy férfi ilyeneket vesz, elég evidens, hogy a párjának vagy esetleg női rokonnak veszi. Semmi kínos nincs egy betétben vagy tamponban és pont ezért semmivel se gázabb ilyet venni, mint mondjuk wc papírt. Csak vedd meg és ne foglalkozz másokkal, idővel meg neked is teljesen komfortos lesz, mert tényleg nincs benne semmi.
2021. aug. 2. 20:39
 10/37 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem beszólás volt, csak te voltál kicsit ráfeszülve a dologra, és esetleg ezért vehetted annak. Nyugodtan vehetsz ilyesmit a párodnak, normális dolog. Sőt, van aki nagyon rosszul van menstruáció közben, és ha pont elfogy a betét, akkor rá is szorul a segítségre.
2021. aug. 2. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!