Szerintetek jól gondolom, hogy ki kellene állnia mellettem, és nem lehet mindkettőnkkel barátkoznia a barátnőmnek?
Van egy hármas barátság, hárman vagyunk lányok. Volt egy negyedik, aki velem elég csúnyán viselkedett, becsapott, de a hármasból egy másik lánnyal is így viselkedett. Szóval kettőnket is átvágott. A harmadik lány viszont evvel a negyedikkel jóban van.
Nekem ez rosszul esik, de lehet, hogy én reagálom túl.
Én úgy vagyok vele, hogy ha az én barátnőmet megbántja valaki, akkor én nem tudok vele barátkozni.
Most ez a lány velem is barátkozik, és a bizonyos negyedikkel is. Nekem ez nem fér össze. Mert nyilván, ha ők például éppen együtt lógnak, akkor én nem megyek oda hozzájuk.
Ne akard korlátozni más emberek kapcsolatait....
Ő nem kényszerít téged arra, hogy legyél jóba azzal a lánnyal - a saját szabadidejében azzal barátkozik, akivel akar.
Ha nekem egy barátnőm megszabná hogy kivel barátkozhatok és kivel nem, akkor nem lenne többé a barátnőm.
Teljesen abszurd hogy azért ne barátkozzak az egyik barátnőmmel, mert a másik rosszban van vele.
Külön kell programokat szervezni és ennyi.
Szóval nem, nem jól gondolod. Ha meg akarod neki szabni hogy ki lehet a barátja és ki nem, akkor előbb-utóbb te fogsz egyedül maradni.
3: "Ha nekem egy barátnőm megszabná hogy kivel barátkozhatok és kivel nem, akkor nem lenne többé a barátnőm."
TÍZPONTOS!
Nem lehet beszabályozni mások életét.
Más számára ugyan nem akarnám meghatározni, kivel barátkozzon, de ha olyannal barátkozik, aki engem bántott, akkor én eltávolodnék tőle.
Madarat tolláról, embert barátjáról - én ezt vallom. Ha a negyedik emberrel barátkozik, mikor tudja, hogy a negyedik velem nem korrektül viselkedett, akkor hozzá hasonló. Akkor viszont én legföljebb felületesen haverkodnék vele, mélyebb barátság biztos nem lenne többé köztünk.
Nem korlátozom semmiben, nem is szólok neki emiatt, és nem is kavarom a szart. Csak magamban rosszul esik. Ráadásul, hogy rajtam kívül a másik barátnőnkkel is nagyon csúnyán viselkedett az a bizonyos negyedik.
És nem csak szimplám utálom, mert nem jövünk ki, vagy ilyesmi. Nagyon rossz dolgokat tett, többek között hazudozott, rólam is. Ráadásul a hazugságai ki is derültek, hogy nem volt alapjuk.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!