Ciki ha a barátnőmnek tampont/betétet veszek a boltban? Hogyan védjem ki, hogy szóvátegyék?
Eddig egyszer volt ilyen, bementem egy Coop-ba venni barátnőmnek tampont/betétet. Bár elég sokáig járkáltam a polcok között, végül nagynehezen betettem a kosárba egy-egy csomaggal tampont/betétet és a pénztárnál szóvátették (a tólsó pénztárból) h "a betét is kell neki"...
Tényleg cikinek számít ha egy férfi veszi meg betétet vagy tampont a barátnőjének?
Hogyan lehet kivédeni ezeket a helyzeteket? Mit lehet tenni (Azon kívül, hogy azt mondom a barátnőmnek, hogy vegye meg magának...)? Járt már valaki hasonlóan, hogy szóvátették, vagy égő volt?
Szard le én mikor kissrác voltam néha megkértek a növéreim(2) hogy hozzak.
Bár azóta nem kellett vásárolnom,mert nincs nö a közelemben.
Szerintem sincs ebben semmi ciki.
Viszont magát a szituációt nem teljesen értem. Nyilván ha egy átlagos bevásárlást csinálsz és a kis listádra fel van írva a betét is az teljesen rendben van.
De vannak olyan lányok akik konkrétan ezért elküldik a párjukat a boltba? Nem számolják ki hogy mikor kell megjönnie és nem vesznek előre betétet? Vagy csak véletlenül pont úgy jön ki hogy épp nincs otthon? De akkor miért nem ők mennek el?
A kérdéseim nem bántó szándékúak, komolyan érdekelnek a válaszok és a személyes tapasztalatok!!!
15, gyermekágyi vérzésem volt, és nem volt elég 3 hétre elegendő. Újszülött mellett télvíz idején nem fogom otthagyni a babát, hogy buszra üljek és bemenjek a városba :D
Férjemnek van kocsija, tud vezetni, munka közben beugrik.
16!
Rendben, tökéletes indok, abszolút megértem.
Egyéb más indokok?
15, válaszolok a kérdésedre: én is küldtem már el a vőlegényemet betétért, mivel nekem nem volt kedvem boltba menni éppen. Ő meg elment és hozott nekem. Na bumm! Máskor ő kér meg, hogy hozzak valamit neki, mert épp semmi kedve, és akkor meg én hozok neki.
Igen, van, hogy nem számolom ki, mennyi kell, ugyanis én nem nagyon tartom számon. Általában mindig van itthon, de kétszer megesett, hogy már csak kevés volt, és megjött. Ez van. :)
19!
Értem. Személy szerint én sosem küldeném el a páromat ilyesmiért csak ha a 16os által említett dolog lenne. De hát mind mások vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!