Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon bántó lenne ha ezt az...

Nagyon bántó lenne ha ezt az én helyzetemben megírnám a barátnőmnek? Ti a helyében megértenétek?

Figyelt kérdés

Jelenleg a barátnőmnek minden összejön, nekem meg semmi. Egyszerűen egy senkinek érzem magam mellette, főleg, hogy folyton a "sikereiről" mesél. Lentebb kifejtem a saját sztorimat.

Velem sosem volt minden rendben. 15 éves koromban mániás depressziót állapítottak meg nálam. De leginkább depresszív időszakaim vannak. Volt már öngyilkossági kísérletem, amit azóta megbántam, de akkor tényleg úgy éreztem, hogy meg akarok halni.

Van ez a barátnőm aki a sok idiótaságom ellenére mindig mellettem állt. Akár hipomán és elviselhetetlen voltam, akár napokig életjelet nem adtam magamról és csak feküdtem mint egy darab fa.

Most is egy elég depresszív szakaszban vagyok (szedek gyógyszer, ennek ellenére). Inkább amiatt mert nagyon rosszra sikeredett ez az évem. Volt egy barátom aki nagyon csúnyán szakított velem, megbuktam az érettségin és most állást keresek legalább az őszi érettségiig, de nem vesznek fel soha. Nincs pénzem, a barátom elhagyott, eleve nem 100-as valami velem és kezdek bekattani.

És akkor most jön a lényeg: A barátnőm bepasizott, a barátja folyton mindent megvesz neki, kinyalja a fenekét is (átvitt értelemben). Közben tökjól leérettségizett és nyári melója is lett. Ráadásul a szülei vettek neki egy tök jó autót egy szóra. ( A jó érettségi előtt).

Nem irigylem tőle, de fájó, hogy másnak minden összejön, nekem meg nem.

Aakarom, hogy boldog legyen. De nem akarok tudni felőle jelenleg. Nagyon bántó lenne ha megírnam neki hogyan érzek és megkérném, hogy ne áradozzon folyton a barátjáról (minden második mondata erről szól) és ne folyton arról meséljen hogy neki milyen jó? Ellenben ha ezeket nem tudja megtenni a kedvemért, akkor egy ideig, amíg összekapom magam ne beszéljünk.

Szerintem ez egyenes és korrekt. Mégsem az van, hogy irigylem tőle, csak jelenleg nem vagyok képes befogadni más jókedvét. Főleg ha a képembe tolják.

Mindig másokat néztem, de kezd elegem lenni. A saját mentális egészségem az első. Nem akarom kisebbrendűnek érezni magam senkitől és ha az kell hozzá, hogy egy ideig ne beszéljünk, mert csak a szipi-szupi pasija meg a kocsija a téma, akkor megteszem.

2021. júl. 20. 11:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
56%
Attól, hogy nincs online még leírhatod max később nézi meg, ez miben változtat a dolgon? :)
2021. júl. 20. 17:17
 92/104 A kérdező kommentje:

Le írtam már neki. Ezt írtam is.

Mind1, ha megérti és változtat, akkor ok. Ha nem, akkor meg szintén megszabadultam az orrom alá dörgöléstől.

A régi énje hiányzik. De asszem azt már nem kapom vissza.

2021. júl. 20. 17:22
 93/104 anonim ***** válasza:
76%
92.de tudod hogy itt nem csak ő a hibás igaz?
2021. júl. 20. 17:27
 94/104 anonim ***** válasza:
79%
És a többi barátoddal is így bánsz, vagy ők megfelelően, az elvárásaidnak eleget téve viselkednek? Kekszet is kapnak?
2021. júl. 20. 17:40
 95/104 anonim ***** válasza:
78%
94.írta hogy nincs több barátja de ezt az egyet is el akarja veszíteni...
2021. júl. 20. 17:43
 96/104 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy reagált..
2021. júl. 20. 18:33
 97/104 A kérdező kommentje:
ok
2021. júl. 20. 18:36
 98/104 A kérdező kommentje:

Nem sértődött meg. Szimplán nem fogta fel.

Bocsánatot kért, hogy túltolta, de ma már megint azt hallgatom, hogy milyen gyorsan kikapcsolja a csávó a melltartóját, milyen jó nézni ahogy eszik a pasija és milyen cukimukicukor az a f@sz.

Nem válaszoltam. Ha más miatt fog rámírni, írok nei, az ilyen üzeneteket meg ignorálom.

2021. júl. 21. 12:49
 99/104 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, hogy ignorálod, ami már sok, neheztelés helyett engeddnel az ilyesmit, nem kell mártírnak lenned.
2021. júl. 21. 13:53
 100/104 anonim ***** válasza:
53%
Csak én érzem úgy, hogy értelmetlenül támadták be a kérdezőt? Én ötször átgondolom, mielőtt kisbabáról beszélek a lombikkal küzdő barátnőm előtt, vagy drága utazásokról az anyagi nehézségekkel küzdő barátom előtt, itt meg a kérdezőt mondják el dögnek, amiért nem élvezi szakítás után, munkanélküliként a „jaj, de cukimuki életem van” operett ezredik felvonását?
2021. júl. 21. 19:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!