Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit csinalnatok az én...

Ti mit csinalnatok az én helyzetembe?

Figyelt kérdés
Először is elég bonyolult a sztori remelem így a neten keresztül azert átmegy a lényege es nem lesz túl homályos. Volt egy lány barátom akivel nem volt az a Juj mindent egyutt csinálunk kapcsolatom. Es volt egy fiu aki tetszett mar kb fel éve es ez a lány tudott róla de ennek ellenére elkezdett vele beszélgetni skypeolni es utána megtudta h zavar es elkezdte játszani a mártírt de kb ez egy hónapja volt es nem valtozott semmi ugyan ugy beszélget vele tovább. Aztán volt egy másik lány barátnőm akit zavarta h az o egyik barátjával megyek egyutt a buszhoz pedig azon kívül nem beszélgettem vele se skypeon se Facen. Nos ez a lány azon kívül az en barátaim közül is sok mindenkivel jóba lett en mégse mondtam neki h ne barátkozzon veluk. Es hat joban lett azzal a bizonyos lánnyal aki elotte azt a fiút """vette"""" el tőlem aki tetszett. Es meghívta az a lány magához akit ugye zavart h en a barátjával megyek a buszvegre. Nem értem mert en pl azzal a fiúval egyáltalán nem ápoltam olyan kapcsolatot h pl meghívjon magához de ok megis jobban kiakadtak h egyutt járunk a buszvegre es mar teljesen ugy érzem h senkim nem marad a végére
2016. ápr. 3. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de a viselkedésetek nagyon gyerekes. Egyébként téged miért zavar, hogy a barátnőd a sráccal beszél? Mert tetszett? Hisz köztetek nem volt semmi, ahogy írod, köztik sincs több beszélgetésnél. Iszonyatosan gyerekesek vagytok, de majd felnőtök. :)
2016. ápr. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!