Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek szerintetek is...

Az emberek szerintetek is undorítóak?

Figyelt kérdés

Mindenki kisistennek képzeli magát, ítélkezik mások fölött, kioktat másokat, lenéz másokat, kibeszél másokat, árt másoknak.

Nem találok semmi szeretnivalót ezekben a férgekben.

Más is így van vele?

2021. febr. 20. 20:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
72%
Csak pozitívan tesa!
2021. febr. 21. 12:17
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Egy átlagos embernek összesen kb. 5-600 ismerőse van. A világon több mint 7,5 milliárdan élnek. Te valami természetfeletti képességekkel megáldott lény lehetsz, ha világon élő minden egyes embert személyesen ismersz és mindenkiről ennyire biztosra tudod, hogy ilyen.
2021. febr. 21. 13:07
 23/30 A kérdező kommentje:

22

Tudod a statisztikusok is mintavétellel dolgoznak. Például megkérdezik 1000 ember véleményét és abból következtetnek az egész lakosság véleményére. Statisztikai minta.

Ha egy életeden át csak szar, kétszínű, megbizthatatlan, aljas emberekkel találkozol akkor valószínű, hogy az emberek többsége is ilyen.

2021. febr. 21. 13:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, mert te szerencsére egy jólelkű ember vagy..
2021. febr. 21. 15:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan, akivel jól kijössz, mért nem azzal barátkozol minthogy mérgelődsz? :D
2021. febr. 21. 15:20
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerinted kijön bárkivel is? :)))))))))
2021. febr. 21. 15:22
 27/30 A kérdező kommentje:

25

Igen, találkoztam olyannal akivel kijöttem, de csak úgy, ha az ő szabályai szerint viselekdtem. És nem szóltam meg amikor másokról rosszat mondott, esetleg sértegetett, kritizált engem vagy másokat. Miért gondolják az emberek, hogy joguk van másokról véleményt alkotni? Kinek képzelik magukat?

2021. febr. 21. 15:25
 28/30 anonim ***** válasza:
50%
Azt hiszem te tényleg nem veszed észre magad.
2021. febr. 21. 15:33
 29/30 A kérdező kommentje:

28

Miről beszélsz?

2021. febr. 21. 17:23
 30/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs különbség köztük.Gimiben elég primitív emberekkel kerültem egy osztályba,azt hittem csak az volt állatkert.Aztán egyetem elitebb közösségben.Aztán munkahely.Mindenhol ugyanolyanok az emberek,legfeljebb ügyesen leplezik és megjátszák magukat.

Ezèrt nincs egy barátom sem mára,és élek békességben a családommal és a kisálatommal.

2021. márc. 4. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!