Az emberek szerintetek is undorítóak?
Mindenki kisistennek képzeli magát, ítélkezik mások fölött, kioktat másokat, lenéz másokat, kibeszél másokat, árt másoknak.
Nem találok semmi szeretnivalót ezekben a férgekben.
Más is így van vele?
"ítélkezik mások fölött, kioktat másokat, lenéz másokat"
És pont ezt csinálod te is.
4
Nem tartom magam felsőbbrendűnek csak azért mert tudom mi lenne a normális, emberséges viselkedésmód. Ennek szerintem alapnak kellene lennie mindenki számára és nem űrlénynek kellene nézni azt aki nem romlott mint a többi.
2
"Meg kellene válogatni a környezetedben az embereket."
Szerintem nem adatik meg az a luxus, hogy válogathass. Jó, nyilván egyszer-kétszer válthatsz például munkahelyet te azért minden nap nem. És nem olyan bő a választék, hogy csak úgy talákozol normális emberekkel amikor akarsz.
#7: Az nem luxus, hogy képzed magad és nem a legalja gyárban a legalja szintű emberek között kell melóznod. Máris sokkal nagyobb esélyed van, hogy rohamosan csökkenjen a fent említett embertípus a környezetedben
"tudom mi lenne a normális, emberséges viselkedésmód"
Többféle normális létezik. Nem mindenkinek ugyanazok a dolgok alapvetőek, mint neked. Azért, mert valaki másmilyen, mint te, és más értékrendje van, nem muszáj lenézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!