Miért ilyen undorítóak az emberek?
Ma a Deichmannban egy nő felpróbált egy szandált, természetesen nem használta az ingyenesen kirakott KÖTELEZŐ nejlon zoknit, hanem a saját csupasz lábára vette, majd körülbelül 10 kört megtett benne az egész boltot körbejárta és még csak meg sem vette....
Csak én vagyok tekintettel másokra? Nekem se kéne használnom próbánál azt a nejlont?
Értem én, hogy csupasz lábon mégis cssak más próbálni, de azért ne már.... :(
Négyeske én erre nem lennék ilyen büszke.
A primitívséged itt mutatkozik meg.
Amúgy remélem tudod a fagyi vissza szokott ám nyalni.
Vettél azóta magadnak bikinit? Van egy rossz hírem, nem csak te vagy primitív nagy valószínűséggel.
Én egy városi piacon láttam hasonlót, bár a nő lába szép volt.
Nem tudom: ha "rólam" van szó, akkor gáz, ha másról van szó, akkor megengedett. Totál faramuci ez a helyzet. Amíg valakinek a lába szép, ápolt, egyáltalán nem sebes, addig megengedik sokan, mert jóhiszeműen gondolják, hogy még fürdik is az egyén.
Ha esetleg egy "bibis" tappancsot szúrna ki valaki, akkor már menne a személyiségi jog, és egyéb Isten haragja-téma.
Gusztustalan, de mondjuk legutóbb mikor voltam Deichmannban nem láttam sehol se nejlon zoknit kirakva.
Vagy elhordozgatták mindet, kilettek dobva, vagy valami.
Nem próbáltam semmit, mert nem volt olyan ami tetszett. CCC-ben több minden van
hát jól van, de nyilván senki sem szeretne 5990-ért venni egy olyan szandit, amiben a nő már 10 percet sétált és a világ összes retkét összeszedte a talpával, plusz mezítláb volt benne és az anyagához hozzáért az izzadt lába...
A ruháknál más az eset, még ha ilyen emberek léteznek is, mint a kedves dörgölőző barátunk, azt kimosom rendesen használat előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!