Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ilyen szinten...

Hogy lehetnek ilyen szinten undorítóak az emberek?

Figyelt kérdés

[link]

Amikor megláttam ezt, a fotót, komolyan mondom könnyezett a szemem... Mint a szórólapot, bedobják a kukába a zacskós vizet miután elvették.

Minek fogadják el? Miért nem adják oda valakinek?

Milyen ember az ilyen? Komolyan kérdezem. Van a környezetetekben, vagy tapasztaltatok már ilyen embert? Milyen személyisége van az ilyeneknek és mi játszódik le bennük mikor ilyet csinálnak? MIÉRT???

2015. aug. 9. 21:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
3%
2015. aug. 9. 21:38
 2/23 A kérdező kommentje:
Valamint külföldön is van ilyen, vagy csak a magyarok ilyenek? Mert én külföldön még sehol sem tapasztaltam ilyesmit.
2015. aug. 9. 21:39
 3/23 anonim ***** válasza:
34%

Hát kéremszépen micsoda emberek, micsoda emberek!

Kidobtak 4 liter vizet, micsoda emberek, szörnyű micsoda emberek, jajj!

2015. aug. 9. 21:41
 4/23 anonim válasza:
96%
Én azt láttam hogy a szendvicseket dobálják el :D És nem azért mert disznó vagy marha hús van benne, erre direkt ügyeltek az aktivisták.
2015. aug. 9. 21:44
 5/23 anonim válasza:
45%
De jo lenne,ha ez lenne a legnagyobb problema az orszagban...ja,de nem is lennenek ilyenek ha normalisan mukodo nemzet lennenk.
2015. aug. 9. 21:45
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg az lehet a dolog miatt, hogy akik ezeket a vizeket osztják, azok darabszám alapján kapják a fizetést, és emiatt ugyanúgy rátukmálják az emberekre, mint a szórólapokat az aluljáróban. A képedbe nyomják a vizet ha kell, ha nem, ha nem fogadod el, bunkó állat vagy, így más választásod nem nagyon van, mint elvenni, aztán a következő kukába beledobni, ha épp nincs rá szükséged.
2015. aug. 9. 21:47
 7/23 anonim ***** válasza:
98%

Először is vegyük figyelembe, hogy a Ripostnak az az Ómolnár Miklós a főszerkesztője, aki 1 éve még olyan témák iránt érdeklődött, mint Berki Krisztián herevasalása. Ő volt, aki berobbant a reklámokba, mint a Story főszerkesztője, hogy megszakítjuk adásunkat a legfrissebb sztárhírek miatt.

Innentől kezdve Ómolnár Miklós hírportálja összeszed egy képet a Facebookról, amin látható 2 zacskó víz, melyen a Riport felháborodik, így jön a kattintás, meg a bevétel neki. Miközben simán lehet, hogy pont a cikk írója rakta oda, hogy lehessen miről írni.

2015. aug. 9. 21:52
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Hm, mondjuk érdekes, én sem értem. Ha már ilyen meleg van, megkapja, elveszi, akkor miért dobja ki? Miért nem adja oda valakinek, ha neki nem kell? Valóban fura, de azért annyira nem visel meg pl. engem. A víz általában amit adnak húgymeleg, én azért nem szoktam elvenni, inkább veszek egy hideg ásványvizet valami kisboltban.
2015. aug. 9. 21:53
 9/23 A kérdező kommentje:

8-as: Láttad már, hogy hogyan dolgoznak például Budapesten? Szépen nyújtják, segítőleg. Egyáltalán nem úgy, mint a szórólapot. Sőt azt leszarja aki osztogatja és utálja is azt a melót, mint a szart. Én is voltam szórólapos 4 hónapon keresztül tavaly nyáron. Sokkal szívesebben osztottam volna vizet! Volt, hogy sétáltam a Nyugati Pályaudvarnál múlthéten, előttem egy nő nem fogadta el, nem mordult rá, nyújtotta nekem, én pedig a szemébe mondtam, hogy köszönöm sz8épen és elfogadtam.

9-es: Facebook Pesten Hallottam csoportból van a kép. Valóban, én is benne vagyok a csoportban, oda tette ki egy tök átlag ember, miután fotózta. Nem újságíró volt, hogy cikk lehessen. Illetve sajnos az emberek valóban nagyon undorítóak.

10.-es. Nem meleg, hanem jó hideg. Jó nagy hűtőládából adják. Ráadásul egyszerre csak néhányat vesznek ki az osztogatók. 2-őt 3-at, hogy ne melegedjen addig se ebben a borzasztó kánikulában.

2015. aug. 9. 22:06
 10/23 anonim válasza:
72%
Ilyen az emberi primitivizmus..
2015. aug. 9. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!