Hogy lehetnek ilyen szinten undorítóak az emberek?
Amikor megláttam ezt, a fotót, komolyan mondom könnyezett a szemem... Mint a szórólapot, bedobják a kukába a zacskós vizet miután elvették.
Minek fogadják el? Miért nem adják oda valakinek?
Milyen ember az ilyen? Komolyan kérdezem. Van a környezetetekben, vagy tapasztaltatok már ilyen embert? Milyen személyisége van az ilyeneknek és mi játszódik le bennük mikor ilyet csinálnak? MIÉRT???
Hát kéremszépen micsoda emberek, micsoda emberek!
Kidobtak 4 liter vizet, micsoda emberek, szörnyű micsoda emberek, jajj!
Először is vegyük figyelembe, hogy a Ripostnak az az Ómolnár Miklós a főszerkesztője, aki 1 éve még olyan témák iránt érdeklődött, mint Berki Krisztián herevasalása. Ő volt, aki berobbant a reklámokba, mint a Story főszerkesztője, hogy megszakítjuk adásunkat a legfrissebb sztárhírek miatt.
Innentől kezdve Ómolnár Miklós hírportálja összeszed egy képet a Facebookról, amin látható 2 zacskó víz, melyen a Riport felháborodik, így jön a kattintás, meg a bevétel neki. Miközben simán lehet, hogy pont a cikk írója rakta oda, hogy lehessen miről írni.
8-as: Láttad már, hogy hogyan dolgoznak például Budapesten? Szépen nyújtják, segítőleg. Egyáltalán nem úgy, mint a szórólapot. Sőt azt leszarja aki osztogatja és utálja is azt a melót, mint a szart. Én is voltam szórólapos 4 hónapon keresztül tavaly nyáron. Sokkal szívesebben osztottam volna vizet! Volt, hogy sétáltam a Nyugati Pályaudvarnál múlthéten, előttem egy nő nem fogadta el, nem mordult rá, nyújtotta nekem, én pedig a szemébe mondtam, hogy köszönöm sz8épen és elfogadtam.
9-es: Facebook Pesten Hallottam csoportból van a kép. Valóban, én is benne vagyok a csoportban, oda tette ki egy tök átlag ember, miután fotózta. Nem újságíró volt, hogy cikk lehessen. Illetve sajnos az emberek valóban nagyon undorítóak.
10.-es. Nem meleg, hanem jó hideg. Jó nagy hűtőládából adják. Ráadásul egyszerre csak néhányat vesznek ki az osztogatók. 2-őt 3-at, hogy ne melegedjen addig se ebben a borzasztó kánikulában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!