Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen undorítóak az...

Miért ilyen undorítóak az emberek?

Figyelt kérdés

Ma a Deichmannban egy nő felpróbált egy szandált, természetesen nem használta az ingyenesen kirakott KÖTELEZŐ nejlon zoknit, hanem a saját csupasz lábára vette, majd körülbelül 10 kört megtett benne az egész boltot körbejárta és még csak meg sem vette....

Csak én vagyok tekintettel másokra? Nekem se kéne használnom próbánál azt a nejlont?

Értem én, hogy csupasz lábon mégis cssak más próbálni, de azért ne már.... :(

2019. júl. 9. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lábujjas szandált hogy lehet zokniban felpróbálni?

De amúgy ha a bacik és az izzadság zoknin keresztül is átjut. A cipő talpát meg belehet fújni fertőtlenítő sprayvel.

Ennél gusztustalanabb emberek is léteznek egyébként. Gondolj bele a strandon mennyi bőrbeteg ember áztatja magát.

2019. júl. 10. 21:14
 12/12 A kérdező kommentje:
én a lábujjasat is felpróbáltam benne, felvétel előtt benyomtam a zokninak azt a részét a két ujjam közé, hogy ne zavarjon :D
2019. júl. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!