Miért ennyire undorítóak az emberek?
Már egy ideje minden nap látok ehhez hasonló képeket kövér, csúnya emberekről. Az utolsó csepp viszont ez volt.
És akkor csodálkoznak, hogy nem akarok itt élni.
Szerintem bunkó dolog, habár nem túlzottan nem érdekel. Azért, egy kis mértékben biztosan az ő hibájuk, hogy kikerült ez a kép róluk. A netre feltöltött adat pedig már bárkihez elkerülhet.
Én külön megkérem a barátnőimet, hogy az ilyen képeknél ne jelöljenek be, bármi másnál nyugodtan. :D
"És akkor csodálkoznak, hogy nem akarok itt élni."
Ezzel a mondatoddal mindent elárultál magadról. Utálod Magyarországot, mert a "magyar mentalitás milyen szar".
Gondolom Nyugat-Európába szándékozol költözni, a sok liberál bolsevik közé. Csak szólok, bunkó emberek mindenhol vannak. Kelet-Európaiként pedig különösen szembesülni fogsz Nyugat-Európában az emberi gonoszsággal. Deeeeeeeeeeeeee mindegy.
Igazad van. Ne élj a facebookos hülyeségeken és jobban fogod érezni magad.
A kép meg szerkesztett...
Ja, néha szerintem mindannyiunknak eszébe jut, hogy nem akar többé ezen a bolygón se élni.
Ha nagyon zavar, tiltsd az oldalt. Meg lehet szelektálni azokat az ismerősöket, akik idegesítő hülyeségeket osztanak meg minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!