Miért ilyen undorítóak az emberek?
Mindig csalódnom kell bennük, olyan szar. Nem tudatosan de megbantanak, nem írnak vissza, csak magukkal foglalkoznak stb
Pl beszéltük a barátainkkal hogy képeket csináltunk ugye és mondta a haverom hogy én jobban nézek ki de hogy őt mégis hamarabb megdugtak. Mintha ez egy verseny lenne vagy én nem is tudom
Pl Azért piszkalnak mert még nem feküdtem le senkivel pedig csak 16 vagyok
Nyugi az egész társadalom egy szar , en megértem mi a bajod mert én is ezt tapasztalom.
16/F
Hát általánosságban nem azok az emberek, csak rossz a társaság. Nem kell minden embernek kedvelnie téged, teljesen normális, ha eltávolodsz olyan emberektől, akiknek a normái nem azonosak a tieiddel.
Add magad, élj a saját szabályaid szerint és hosszútávon olyan barátokra lelsz, akik magadért szeretnek.
Tini kor velejárója, hogy piszkálnak sajnos, de erősnek kell lenned és ez az időszak is elmúlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!