Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék javítani a...

Hogyan tudnék javítani a kapcsolatunkon?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, igazából ő az egyetlen. Másfél éve ismerem, és nagyon szoros volt a kapcsolatunk, viszont az utóbbi időben ezt már nem mondhatni el rólunk. Mostanság lenéző velem, sokszor belénköt/kiforgatja a szavaimat, amikor "megun", mindent kitalál,hogy lerázzon, csak a saját dolgairól lehet vele beszélgetni, ha szóba hozom magamat, igaz végighallgat, de látszik rajta, hogy unja, és egy rövid, egyszavas válasz után rögtön tereli a témát. Én ugyan olyan vagyok vele mint voltam. Félek, hogy teljessen eltávolodunk egymástól.

2020. aug. 10. 02:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A barátság kétirányú. Ha részéről ez ennyit ér, hiába erőlködsz. Keress másokat.
2020. aug. 10. 03:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak sajnos a barátkozás nem tarzotik az erősségeim köze.
2020. aug. 10. 03:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy ördöngősség. Csak beszélgess szimpatikus emberekkel akár személyesen, akár neten, a többi majd kialakul. Nekem így sikerült, aztán hogy mi lett a vége az más tészta, hosszú és nem tartozik szorosan a kérdéshez. De elkezdeni így kell.
2020. aug. 10. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!