Hogyan tudnék javítani a kapcsolatunkon?
Gyerekkoromban a nővéremmel közösen kaptunk kutyát, ráadásul mi is pont spánielt, viszont mivel ő volt az idősebb az első 2-3 évben ő gondozta, etette, vitte suliba, sétálni, tehát ő volt elsősorban a gazdája, neki fogadott szót én csak a "játszópajtása" voltam. Aztán a nővéremnek volt lehetősége külföldre menni tanulni, én meg végre teljesen megkaptam a kutyust. Tudom kicsit más a helyzet, de a kutya hamar megszokta, hogy én lettem a gazdája utána, mivel ugyanúgy volt szeretve, foglalkozva vele szerintem nem volt nagy trauma neki elszakadni a nővéremtől. Aztán mikor én is kiköltöztem anyukámtól és vittem magammal a kutyát, ahhoz is nagyon hamar alkalmazkodott, persze új hely, az elején hozzá kellett szoknia, de nagyobb probléma nem volt vele.
Szerintem az a fontos, hogy azt a szeretetet és figyelmet ugyanúgy megkapja, mint előtte és nem lesz gond.
Ahhoz, hogy jobban hozzád szokjon szerintem az a legjobb, ha te eteted, te foglalkozol vele, te tanítod, tényleg minden téren te gondoskodj róla és idővel meg fogja érteni az új helyzetet, tényleg nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!