Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátom mindig veszekszik...

A barátom mindig veszekszik velem, ha sűrűn felhívom. Vajon nem szeret már? Mert, hogy nem hagyom kajálni, meg pihenni szeretne. Jó tudom dolgozik, de akkor is én nagyon szeretem őt.

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Milyen gyakran hívod?
2020. júl. 4. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Talan azert, mert felnott ember, akinek munkaja van, keves ideje ebedelni, es nem er ra az unatkozo kis tinikenek 10 percenkent felvenni a telefont.

Sokan kerdezik sok-e 3-4-6 ev korkulonbseg es ugye nem es ugye minden jo lesz? Na, hat ezert nem mindegy mikor van az az 5 ev korkulonbseg..

2020. júl. 4. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Minek hívogatod örökké? Borzasztó terhes tud az ilyen viselkedés lenni.
2020. júl. 4. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy milyen gyakran hívod. Az előző barátnőmmel azért szakítottam, mert óránként telefonált, és nem értette meg, hogy attól még nem utáltam meg, hogy nem tudok vele cseverészni.
2020. júl. 4. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha folytatod, akkor valóban nem fog szeretni! Mi lenne, ha önmérsékletet gyakorolnál, és visszafognád magad, ha már szólt is miatta?
2020. júl. 4. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon szeretem a legjobb barátomat, az öcsémet, az anyámat és a nagyapámat is, de ha óránként fel kell valakit venni és hallgatni a pofázását a semmiről, akkor lenémítom az adott számot, és gondolkozhat magában pár hétig a viselkedésén, mielőtt megint szóba állok vele...

mondjuk azért veszekszik mert feszt bsztatod miközben ő élné az életét?

2020. júl. 4. 15:22
 7/10 A kérdező kommentje:

Jó, igen sűrűn hívom, van, hogy

5 percenként, pedig mondja, hogy épp enni fog, most ne hívjam de azért én csak hívom, mert szeretem.

2020. júl. 4. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En mondjuk le is tiltanam a szamodat ha ezt velem probalnad megcsinalni...
2020. júl. 4. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szeretet, ez simán zaklatás.
2020. júl. 4. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké, szerintem troll vagy. 5 percenként hívod és csodálkozol, hogy ezért kiakad? Vagy ostoba vagy vagy troll, ez a két lehetőség van. Mindkét esetben rád nézve ciki.
2020. júl. 4. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!