A barátom mindig veszekszik velem, ha sűrűn felhívom. Vajon nem szeret már? Mert, hogy nem hagyom kajálni, meg pihenni szeretne. Jó tudom dolgozik, de akkor is én nagyon szeretem őt.
Talan azert, mert felnott ember, akinek munkaja van, keves ideje ebedelni, es nem er ra az unatkozo kis tinikenek 10 percenkent felvenni a telefont.
Sokan kerdezik sok-e 3-4-6 ev korkulonbseg es ugye nem es ugye minden jo lesz? Na, hat ezert nem mindegy mikor van az az 5 ev korkulonbseg..
én nagyon szeretem a legjobb barátomat, az öcsémet, az anyámat és a nagyapámat is, de ha óránként fel kell valakit venni és hallgatni a pofázását a semmiről, akkor lenémítom az adott számot, és gondolkozhat magában pár hétig a viselkedésén, mielőtt megint szóba állok vele...
mondjuk azért veszekszik mert feszt bsztatod miközben ő élné az életét?
Jó, igen sűrűn hívom, van, hogy
5 percenként, pedig mondja, hogy épp enni fog, most ne hívjam de azért én csak hívom, mert szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!