Miért menőzik mindenki az iphone màrkàval?
Figyelt kérdés
Reklàmtol megkezdve sorozatokba, filmekbe, az utcàn gyerekektől az idősekig mindenhol csak az iphone. P20pro-m van de lefikàztàk a melóba, hogy jó egy hulladék telefont vettem. Komolyan ez a màrka ekkora divattá nőtte ki màr magát?2018. nov. 9. 23:32
41/44 anonim válasza:
szerintem az hiszi azt h menő az iPhone akinek nincs , érdekes én ezt nem tapasztaltam attól akinek iphoneja van
csak attól akinek valami más, akinek android volt azt mind igy áll hozzá mint te h menőnek hiszi az iphonet és számára teljesen elképzelhetetlen az hogy legyen egy iphoneja ezért ….
42/44 anonim válasza:
Leginkább az "menőzik" és fölényeskedik az iPhone-nal, akinek nem volt még jó Android telefonja. Aki használt már ezt is azt is, az belátóbb.
43/44 anonim válasza:
Én nem menőzök, mert nincs is IPhone-om. Helyette egy sokkal jobbat használok;-)
44/44 anonim válasza:
Nekem x van, asszonynak p20 pro. A huawei jobb. Ezek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!