Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért menőzik mindenki az...

Miért menőzik mindenki az iphone màrkàval?

Figyelt kérdés
Reklàmtol megkezdve sorozatokba, filmekbe, az utcàn gyerekektől az idősekig mindenhol csak az iphone. P20pro-m van de lefikàztàk a melóba, hogy jó egy hulladék telefont vettem. Komolyan ez a màrka ekkora divattá nőtte ki màr magát?

2018. nov. 9. 23:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
82%

“Félreértés ne essék én is megvehettem volna, ha még egy kicsit vàrtam volna, de azért se tettem.”

“Igen telt volna rà, megvehettem volna, de még se tettem.”

“minek kell a màsik orra alá dörgölni.”

Vedd már észre magad kérdező :D ezekkel a kijelentésekkel pont ugyan azt csinálod mint aki magával a telefonnal próbál felvágni és aztán értetlenkedsz, hogy miért csinálják ezt. Kényszeresen próbálod bizonygatni , hogy jól állsz anyagilag, mert nem tudod elviselni ha valaki egy szinten vagy feletted áll ilyen téren.

2018. nov. 10. 19:03
 32/44 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező: Te magadnak vetted a telefont, vagy másnak?

Ki a bánatot érdekel a másik véleménye, hogy milyen telefonom van. Nem neki vettem.

Én is vehetnék évente, de akár havonta új telefont, de minek. Ettől nem leszek se több, se kevesebb. És nem azt nézem, hogy más mivel villog.

Az én igényeimnek megfelelő készüléket veszek. Legyen az nyomógombos, Huawei vagy iphone.

2018. nov. 10. 19:14
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

"Mert volt rá pénzem és van mire fel beképzeltnek lennem! Az Iphone-osok a királyok. Azért. Az apple logót nem szabad eltakarni, nekem is olyan tokom van, amin ki van vágva ott. Ennyi!"

Ehhez nem lehet mit hozzá fűzni. Pontosan az ilyen emberek miatt nézik le azt, aki iPhone-t használ. Nagyon sajnálom az összes Apple felhasználót, hogy ilyen fafejű, beképzelt és nagyképű tintik miatt éri őket állandó támadás :(

2018. nov. 10. 23:09
 34/44 A kérdező kommentje:
Tàmadàs? Engem piszkàltak a huawei miatt te agyhalatt...
2018. nov. 10. 23:14
 35/44 anonim ***** válasza:
Volt nekem huawei-m ... Hát soha többé az is biztos!
2018. nov. 10. 23:25
 36/44 anonim ***** válasza:

Engem piszkàltak a huawei miatt te agyhalatt...

A haverjaidnak mondhatod, hogy agyhalott, vagy ha gondolod, akkor megadom a címem, gyere el hozzám és merd a szemebe mondani. Nem tudom mit képzelsz magadról, én egy szóval nem bántottalak.

Egyébként a támadást arra értettem, hogy ha meglátnak valakit Apple-lel, akkor rögtön megszólják csak azért, mert almája van. Legalábbis jóval gyakrabban szidnak egy almásat, mint egy Androidos felhasználót.

2018. nov. 10. 23:46
 37/44 anonim ***** válasza:

kérdező ha lenne egy iphone de mondjuk nem a legújabb akkor nem piszkálnának szerinted ? de akkor azért piszkálnának mert nem legujabb van kolégáid hülyék ,

ne foglalkoz velük.

2018. nov. 11. 06:16
 38/44 anonim ***** válasza:
84%
Ekkora ügyet csinálni egy nyamvadt telefonból, Istenem! Múltkor láttam egy srácot a buszon, egy régi nyomógombossal telefonált! El tudom képzelni, hogy ha egy - a kollégáidhoz hasonló - korlátolt majom (elnézést kérek a majmoktól) megtalálta volna, mit kapott volna "szerencsétlen"! Kicsit fura látvány volt, de eszembe nem jutna egy telefon miatt beszólogatni másoknak! Komolyan, felnőtt emberek így viselkednek? Óvodában még elmegy, de egy munkahelyen...
2018. nov. 11. 11:23
 39/44 anonim ***** válasza:
Filmekben azért látod, mert Amerikában nép telefon, ottani fizetésekhez képest olcsó. Csak nálunk státusz szimbólum, mert drága.
2018. nov. 11. 12:35
 40/44 SIDLER22 ***** válasza:
16%
A mi baráti körünkbe a Xiaomi a divat. Az iPhone-t azért tisztelik mert drága. Tök mindegy mit tud, de drága! Ha a telefonjaiknak az árát megfeleznék (amivel még úgy is szerintem legalább 10-15% profitot termelnek) akkor egyből kevesebben vennék. Mármint a gazdagok mert nem drága. Egyből áttérnének a Huawei-re vagy valamelyik jó drága de lófuszt sem tudó telefonra.
2018. nov. 11. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!