Miért van az hogy mindenki a xioami telefon ajánlja nekem! Az émn szememben egy kis utolsó márka. Mivel jobb mint akármelyik más márka?
Mert az emberek azt hiszik ami olcsó es sokat tudd az jo is lesz...
erre szoktak mondani hogy olcsó húsnak híg a leve
2 éve csak xiaomim van. Tökéletes telefon.
Szerinted a samsung sony mennyivel jobb? Nevet fizeted, kb ennyi.
Én még akkor vettem a p8 liteomat amikor még nem volt így felkapva. Senki kezében nem láttam, rá egy évre mindenkinek ott csüngött a kezében.
Lehet a xiaominak is kell pár év, hogy bizonyitsanak.
Nem mellesleg a többi telefonnak is voltak rossz szériái, amik melegedtek, robbantak,ripityára törtek, hamar merültek,lassultak satöbbi.
Ha nem akarsz hát ne vegyél xiaomit, csak azért mert a nagy átlag azt mondja.
Válaszd a neked megfelelőt (de lehet abban is kifoghatod a gyári hibásat)
Az olcsó xiaomiban nincs még gorilla glass sem, persze hogy ripityára tört. De megsúgom, hogy az ezzel rendelkező kijelzök is ripityára törhetnek amúgy.
Ami 30-40 ezres telefon abban értelemszerüen valamit kispóroltak, de attol még nem rossz telefonok. Átlag felhasználásra böven jók, szerintem.
Nem hülyeség.
Nekem mikor először mondta egy ismerős hogy vett egy Xiaomi-t azt hittem "összevizelem magam a röhögéstől", mondom Szia-MI, vagy mi?
Aztán megláttam hogy jó az ára, és közben a Samsung is méregdrága lett, vettem ilyen telefont, aztán vettem mégegyet, és szerintem hozza egy apple vagy Samsung szintjét, a Xiaomi is premium telefon.
Szal nem kell kiröhögni a márkát, nekem van pl. egy Note 4, 64 GB-os telefon és csak 70.000 volt, ez más premium márkába sokkal több.
Nem jobb mint akármelyik márka , de nem is rosszabb.
Csak jóval olcsóbb mint a többi csúcsnak nevezezett készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!