Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért látok 10-ből 7-8 fiatal...

Miért látok 10-ből 7-8 fiatal tini lánynál/nőnél iPhone telefont? Mire lehet ebből apellálni, mit jelent ez kivetítve a társadalomra?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, a helyzet nem mondom hogy bosszant, de roppant érdekes. A márka ennyi számít, hogy mit mutatnak kifele, főleg a lányok? Vagy Ti mit gondoltok erről így?

2017. dec. 7. 23:32
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
54%
Szia. A legtöbb tini lány azért vesz iphonet hogy menözzön. a felnött nő meg azért mert megteheti. esetleg jól keres, és ugygondolja hogy ha vesz egy iphonet akkor az jo neki 2-3 évre, és ha egy szar telod venne az csak 1 évre jo és utanna kuka. Anyagilag így jobban megéri.
2017. dec. 7. 23:42
 2/24 anonim ***** válasza:
32%

"mit jelent ez kivetítve a társadalomra?"

Azt, hogy azért nem élünk olyan szarul, mint a sok orbanofób itt állítja.

2017. dec. 7. 23:54
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem értenek hozzá és azt hiszik hogy az a legjobb. Maga az operációs rendszer is barátibb a technológiához kevésbé értő emberekkel.
2017. dec. 8. 00:34
 4/24 anonim ***** válasza:
86%

A márkának azért jó a hírneve, meg olyan hatást kelt a társadalom egy részében, hogy az adott ember értékesebb, vagy nagyobbat szól mondjuk egy ilyen csajnál, ha a fotónál a tükörben iPhone van, mint mondjuk valami droidos akármi. Hasonlóan mint mondjuk egy converse cipő is magasabb "értéket" sugall (vagy legalábbis azt akarájk sugallni), mint egy márkátlan.

Pl. itt elmondja:

[link]

Persze hát igen a szinvonal ( :D ), de nagyjából leírja sok tini gondolkodását.

Persze nem mindenkinél van ez, pl egy ismerősömnek azért van almás telefonja, mert azt kapott szülinapjára a szüleitől, de ő maga nem is ragaszkodott volna hogy iPhone legyen.

2017. dec. 8. 01:03
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Más ha tininél látod ezt ők csak menőzni akarnak anyuci-apuci pénzén ,más ha felnőtnél az utobbi valószínűleg megteheti saját pénzéböl.

Melesleg felnőtt nöknél nem látok annyi iphonet mint tini lányoknál.

2017. dec. 8. 05:34
 6/24 Alex Fly ***** válasza:
37%
Kb. annyit lehet ebböl levonni, hogy a fiatal lányok nagyrészt nem igazán műszaki beállítottságúak, ezért olyan készüléket választanak, amely az abszolút laikusok igényei szerint lett kialakítva és mindenféle előképzettség nélkül is használható.
2017. dec. 8. 08:49
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Mert szerintem többségüknek fogalma sincs, hogy milyen egy Android-os telefon, vagy azt hallották, hogy mind szar, holott azért nagyban függ a gyártótól. De persze nem egy jóval olcsóbbal kell összehasonlítani. Ez szerintem szűklátókörűség, de a Samsung sem a másik véglet, bár nyitottabb emberre vall. Nem értem egyébként miért kell gyereknek (akárhány éves) 100-200 ezres akármilyen márkájú telefont (vagy bármit) venni. Lehet, hogy így nem fogják kinézni, de nem tanulja meg értékelni az olcsóbb dolgokat. Azt sem értem, aki keveset keres, de a legjobb telefonnál nem hajlandó alább adni, és persze nyögi a részleteit.
2017. dec. 8. 09:54
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Azért van ez, mert az illető nők extrovertáltak, a környezetük visszajelzése alapján határozzák meg a saját helyzetüket
2017. dec. 8. 16:20
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Na de milyen IPhonet?

Én személy szerint ritkán látok iPhone 7-8 plust vagy X-et az embereknél.

Ahogy megfigyeltem a legtöbbnek iphone 5s vagy SE-je van. Az utóbbi már újonnan 80ért beszerezhető, az 5S pedig használtan akár 30-40ért is. Így mikor telefont választanak valószínűleg nem egy középkategóriás androidos telefont fognak venni, hanem egy SE-t vagy használt 5s, ill. 6ost. Mert azért ha nem is legújabb, legjobb de mégis csak iPhone...

2017. dec. 8. 20:24
 10/24 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem kár kivetíteni a társadalomra a szelektív látásod. Tény hogy sok iPhone van, de én is inkább régebbi, 5S/SE/6S-eket látok vagy akár régebbieket. Meg pont ugyanúgy látok csúcs androidos telefonokat.
2017. dec. 8. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!