Miért látok 10-ből 7-8 fiatal tini lánynál/nőnél iPhone telefont? Mire lehet ebből apellálni, mit jelent ez kivetítve a társadalomra?
Miért van rengeteg régi használt okádja Merci, BMW Audi a magyar utakon? Mert proli és csóró a magyar, de felvágni azt szeretne.
Az ország 5-8%-nak ha van ennyi idősen normális esetben modern apple telefonja, a többiek a használt vackokkal nyomulnak. 6-ot és a 7-et sem tudod megkülönböztetni távolról, az s változatot pláne nem, így a lényeg, legyen rajta alma logó.
Tény, hogy vannak ezek a tipikus menőzős tiniri.bik is, de nem minden IPhone tulajdonos ilyen.
Rengeteg osztálytársam van, akiket kötve hiszem, hogy ennyire érdekel a technológia, mégis a legújabb iPhone-ok közül válogatnak az üzletekben.
Akadnak olyanok is, akik két kört nem képesek végigfutni testnevelés órán, semmi állóképességük nincs, mégis a legmenőbb Adidas Superstar virít rajtuk minden nap.
Kifelé azt akarják mutatni, hog mennyire különlegesek, közben pedig csak az aktuális trendeket majmolják. Könnyű dolguk van, hiszen az instán azonnal látják, hogy milyen telefonjuk, cipőjük van a legtrendibb celebecskéknek. Mivel képesek a trendek után kapaszkodni, azt gondolják, hogy mennyire egyediek, pedig pont ettől lesznek tucatok.
Ettől függetlenül, ha a Samsung vagy a Huawei gyártaná a legmenőbb telefont, én akkor is iPhonet vennék.
Rühellem az Androidot úgy ahogy van, sokkal jobban bejön a IOS és az App Store, nem mellesleg milliókkal biztonságosabbnak találom.
De ízlések és pofonok.
@15: az semmit nem jelent, hogy mindkettő 8 MPx. Az a felbontást jelenti és semmiféle kapcsolatban nincs az elkészült képek minőségével.
És való igaz, az iPhone-ok kamerában mindig is jók voltak -mindenesetre jobb, mint egy alsóközép Galaxy...
Én 17 éves leszek. Tehát a tini kategóriába tartozom. A saját keresetemből vettem magamnak iphonet. Diákmelóztam és ezután is fogok. De nem anyuci apuci pénzéből lett telefonra pénzem. Sőt amióta megtehetem,hogy saját magam keressek pénz,a ruháimat is én veszem. Nem kérek pénzt. A tanszereket is a saját pénzemből veszem már 2 éve. Eszembe nem jutna,hogy ha van pénzem akkor ők vegyenek nekem ilyen drága cuccokat. De miért vettem iphonet? Mert ez tetszett,nekem a menü is tetszik,sokkal több a lehetőség ha letöltök egy appot. Amit egy andoridos telón nem tudtam azt ezen igen. No de a hátránya is van azért. Nem is ez a lényeg. Megvettem,mert nekem ez tetszett.
L
Azóta 2024 ben ez az arány 10/9 ahogy elnézem a társkeresőket...
Kissé lehangoló őszintén. Már csak az egyediség hiánya is de az is hogy ennyire jól működik az Apple bugyuta marketingje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!