Csak engem idegesítenek a mai 10-14,16 körüli emberek?
Engem az idegesít, aki a helyesírási hibáit az időre fogja. (???)
Ha álmika vagy, akkor ágyikó, és majd reggel tedd ki a kérdést. Ne kómásan hányj ide valamit.
Érdekes helyen lakhatsz. Soha nem voltam menő, és soha nem szólt be senki.
Inkább azt vettem észre, hogy mindig is voltak kívülállók, de manapság elvárják a csodálatot és/vagy a sajnálatot.
Érdekes, én Veszprémben lakom de nem tűnt fel, hogy olyan húde katasztrófa lenne a helyzet. Engem meg az idegesít hogy te vagy a milliomodik kistini aki valamiért nagyon lenézi a saját korosztályát és feljebb valónak hiszi magát. Az előző generációnak az apró pozitívuma, hogy tudtak lázadni, vagy mi itt az összefüggés? Folyton ez megy, jaj milyen rossz az én generációm, bezzed az előzőek mennyivel jobbak voltak... Lelövöm a poént, nem voltak.
Meg ha a suliba menet a felnőttek szólnak a hajad miatt akkor miért a 10-16 évesekből van eleged? Nem hiszem hogy naponta 10-en beszólnának a hajad miatt, azért enyhe túlzás itt a hattyúhalál. Elég elcseszett hajad lehet ha mindenki neked szólogat be miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!