Titeket idegesítenek azok az emberek akik mindig mindenből a legolcsóbbat veszik, majd arról panaszkodnak hogy az a termék milyen rossz?
" kibontja és romlott."
És? vissza kell vinni ilyenkor...
Csórikáim, elhiszik, hogyha a gyárba kétszer annyit kapnának és megvennék a drágát akkor jobb lenne az életük.
Frászt!!
Manapság már ha drágát veszel se biztos, hogy az adott termék tartós. A 30 ezres Nike futócipőm fél év alatt olyan lett mintha a piacon vettem volna, széjjelszakadt, még a MÁRKAJELZÉS is LEÁZOTT róla!! Úgy néz ki mint egy ezeréves sz..r, holott még alíg hordtam.
Iphoneból a másodikat koptatom, szó szerint, ugyanis hiába tokozom be, meg vigyázok rá, egyszerűen olyan, mintha földhözb..szkodnám minden lépéskor. Az, hogy az akksi már csak 2 órát bír...észre se veszem...
Egyszerűen a másik véglet lettem, én már csak olcsó cuccokat veszek. Persze nem a 200 Ft/ kg-os Tesco virslire gondolok, hanem mondjuk a középáras termékekre.
A különbözetet pedig berakom megtakarításba, az kamatozik, gyarapodik, és nyugodtan élek.
Tojok a státuszszimbólumokra. Nem attól leszek gazdag hogy mutogatom magam, hanem hogy vannak megtakarításaim.
Ja, és a 8 ezres lazactól is büdöset kakkantasz. Kiváló a csirke 1500ért
Nem biztos hogy 100% témába vág, ez csak egy nézőpont.
Uff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!