Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az hogy mindenki a...

Miért van az hogy mindenki a xioami telefon ajánlja nekem! Az émn szememben egy kis utolsó márka. Mivel jobb mint akármelyik más márka?

Figyelt kérdés
Xioami,xioami a könyökömön jön ki.A Huawei pedig sokkal híresebb márka a Samsunggal eggyüt ,ja meg még a Sony.Mivel jobb az Xioami,nekem melegedett,gyorsan merült.És leejtettem és ripityára tört.Hiába sokat tud de nem birja ki egy évig.(nekem a huawei 3 évig birta)

#Huawei #xioami vs samsung
2018. jún. 2. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Kedves válaszoló azt is irtam hogy könnyen ripityára tört."

Nagyon kevés dolgot ismerek aminek nem árt ha leejtik, az egyik ilyen dolog a befőttes gumi.

A mobiltelefon valahogy nem áll rokonságban vele, talán ez is lehet az oka hogy a gyártók elzárkóznak a felelősségtől ha szabadesésnek teszed ki a terméküket.

Szóval azért rossz a xioamiizé, mert amikor olyanod volt, eltörted.

Ha bármi másod lett volna, akkor valószínűleg most arról győzködnél minket hogy az a rossz, mert nem pattant vissza sértetlenül.

2018. jún. 2. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
3%
Egy xiaomi mióta prémium márka? Ne vicceljünk már.
2018. jún. 2. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

Sok itt a homály kérem szépen.

AKkor az elejéről:

"Miért van az hogy mindenki a xioami telefon ajánlja nekem!"

Sajátos üzletpolitikája van, azaz ők nem a marketingre hanem az elégedett felhasználókra támaszkodnak, akik természetesen ajánlják is mert jó ár/értéket képviselnek.

"Az émn szememben egy kis utolsó márka."

A gond itt kezdődik hogy márka alapján általánosítasz, amit abszolut nem szabad mivel tömeggyártás van és bárki el..hat 1-1 terméket, ha minden tökéletes lenne neked sem lenne állásod meg senkinek, ez a fogyasztói társadalom.

"Mivel jobb mint akármelyik más márka?"

Ezt megindokoltam, jó minőség, illetve most már normális szervízháttér ami pl. a Samsung féle Telemax-ra nem igaz.

"Xioami,xioami a könyökömön jön ki.A Huawei pedig sokkal híresebb márka a Samsunggal eggyüt ,ja meg még a Sony.Mivel jobb az Xioami,nekem melegedett,gyorsan merült."

Ez fájt nekem.

A Huawei eleve azért jött fel ilyen hamar mert kapott egy csomó Kínai állami támogatást, meghát ott volt háttérnek a hálózati infrastúktura kiépítése és ott világelsők között van a Huawei illetve ZTE is.

Samsung világmárka teljesen más üzletpolitikával, nem is érdemes összevetni a Xiaomi-val, sokkal több mindennel foglalkoznak és a telefonos üzletág egy nagyon kis szelet nekik a tortából.(gondolj a többi elektronikai cikkre)

Sony-t hagyjuk, szerintem ők simán mehetnének a legtöbb szériahiba versenyért, a felhasználók cserbenhagyásáért, illetve a rossz árazásért.Ők előbb-utobb kilépnek ebből.

Utolsó mondat általánosítás, milyen modell pontosan?

"És leejtettem és ripityára tört"

Egy telefont nem dobálni kell, ha ledobsz ágy iPhone X-t az is ripityára törik, vigyázni kell rá kész.

"Hiába sokat tud de nem birja ki egy évig.(nekem a huawei 3 évig birta)"

Ismét általánosítás, milyen modell?

Tudod mennyi ember használ a mai napig mondjuk Mi4C-t vagy épp Note 2-t?Nem épp arról van szó hogy elhullanak mint a legyek, hüvelynél pl. a P9-k hálózati chipjei hajlamosokat rá.

Válaszolóknak:

#2.

"Mert az emberek azt hiszik ami olcsó es sokat tudd az jo is lesz...

erre szoktak mondani hogy olcsó húsnak híg a leve"

Ne sztereotipiákban gondolkozz, egyszerűen a jó ér/érték arány, illetve a felhasználók bizalma eladja.

Nem arról van szó hogy dzsunak telokat adnak el fillérekért mint a Doogee meg társai.

Foxconn szvsz. elég ér az mellett hogy a Xiaomi-t ne szarozzuk már le, nem egy garázsban vannak gyártva...

"Szerinted a samsung sony mennyivel jobb? Nevet fizeted, kb ennyi."

A marketinget, a sokkal nagyobb szervízhátteret, a nevét is részben, a hazai üzleteket stb.

Szóval ez azért összetettebb dolog ennél hogy csak a nevet fizeted meg.

Ha a Xiaomi-t kaphatnál minden sarki boltban az sem lenne sokkal olcsóbb.

"Figyelj majd lesznek jó telefonjai idővel.pl:most jöttek ki a nokia telefonok és még nem bízok bennük,mert friss gyártó.Már a nokia 8 kezd telefon lenni.Visszatérve a xioamira, majd lesznek jó telefonjai, még friss gyártó és idő kell ameddig híresek nem lesznek"

Miért kéne idő?

8 éve ott vannak a piacon, Kínában nincs ellenfelük és az sokkal nagyobb piac mint EU.

Maradjunk annyiban hogy pár év kell míg kihall az emberek fejéből az hogy kínai=szar.

A HMD Nokia is olyan eladásokat csinál most, 1-2 éves cég létére ami az LG-nek, sem a Sony-nak már 3-4 éve nem megy.

2018. jún. 2. 14:22
 14/20 puritan ***** válasza:
54%

Kedves kérdező!

Neked nem szabad Xiaomi telefont venned! Nem lennél boldog vele. Még akkor sem, ha ugyanazt a technikai színvonalat töredék áron kapod meg, az általad ismertebb gyártókhoz képest.

A Xiaomi tavaly a világ ötödik legnagyobb mobilgyártója volt, az idén feljöttek a negyedik helyre, mert elkezdtek terjeszkedni európában is. A Sony, az LG, a Nokia, Motorola nincsenek benne az első ötben. Benne van viszont az Oppo. Ugye sokan nem is hallottak erről a cégről, pedig 2017-ben a negyedik legnagyobb gyártó volt a világon, és több mint 100 millió ember gondolta úgy, hogy okos dolog ilyen telefont venni.

A Xiaomi egyik hátránya, hogy az európai ember számára kicsit furcsa kimondani a nevét. Harminc évvel ezelőtt a Toyota neve is furcsa volt...

2018. jún. 3. 07:55
 15/20 iavdnel.ittik válasza:
34%

Egy xiaomi telefonnak még hivatalos márkaszervize sincs Magyarországon. Nem igazán vásárolnék így telefont, nem valami sufni gsmbe javíttatom a telefont ha elromlik.

Sok ember használja? Én ilyen típusú telefont még senkinél nem láttam, huaweit meg az emberek felénél.

2018. jún. 3. 10:17
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
#15.WayteQ hivatalosan szervizeli idehaza.
2018. jún. 3. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor én mondok egy még kevésbé ismert márkát, mint a Xiaomi: Meizu. Azért, mert nem ismert és elterjedt márka, attól még jó, nem mellesleg ugyanaz a cég szervízeli, mint a Xiaomi-kat, a már említett Wayteq. Nekem a második ilyen márkájú telefonom van jelenleg (most is arról ìrok) és rendkívül megbízható és ugyanazt a tudást kínálja kb. 3/4 áron, mint a nevesebb gyártók. Azt csak halkan teszem hozzá, hogy a világ 11. legnagyobb mobilgyártója (figyelembe véve, hogy mennyi okostelefon márka van, azért ez nem rossz) és 10 ève gyárt okostelefonokat, tehát nem ma kezdte.

Nyugodtan le lehet pontozni, de ez a véleményem.

2018. jún. 3. 13:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Xioami nem rossz de nem is jó.Majd egypár év mulva.Lehet nemsokára a Huawei-vel lesz egyenrangú.Nem bízok a Xioamiban még,most igaz hogy kifogtam egy hibásat de olcsón vettem 35 ezer forintért külföldön.(Lehet csak nem eredti volt hanem kinai xDD)
2018. jún. 3. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Miert nem veszel ajfont?
2018. jún. 4. 00:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Na az a legjobb ,ha csak nem vagy Donald trump uokája vagy fia
2018. jún. 4. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!