Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért menőzik mindenki az...

Miért menőzik mindenki az iphone màrkàval?

Figyelt kérdés
Reklàmtol megkezdve sorozatokba, filmekbe, az utcàn gyerekektől az idősekig mindenhol csak az iphone. P20pro-m van de lefikàztàk a melóba, hogy jó egy hulladék telefont vettem. Komolyan ez a màrka ekkora divattá nőtte ki màr magát?

2018. nov. 9. 23:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
37%

Az emberek (egy része) ilyen. A birtoklási vágy benne van és volt és lesz is mindig. A tárgya meg mindig változik.

Most éppen ez van porondon.

Nem a telefon a hibás benne.

2018. nov. 10. 10:53
 22/44 anonim ***** válasza:
92%

17 és 19 leírta a lényeget. nem az a nagyobb probléma, hogy valaki az ájfonjával menőzik, hanem az, hogy téged ez ennyire zavar...meg az is zavar, hogy valaki így viselkedik.

de látom a válaszolók többsége is pont erre vevő, az érme másik oldala, hogy "pedig az ájfon egy fos"...ilyen megnyilvánulásokkal próbálják magukat különbnek meg intelligensebbnek mutatni :D

2018. nov. 10. 11:49
 23/44 A kérdező kommentje:
Igen zavar.
2018. nov. 10. 12:25
 24/44 A kérdező kommentje:
Ne hogy màr az iphone miatt érezze magát felsőbbrendűnek az ember. Gusztustalan szàmomra, hogy valaki azért vàlassza az iphont mert feltűnési viszketegsége van. Mert az annyira menő és hype, hogy màsvszóba se jöhet.
2018. nov. 10. 12:36
 25/44 anonim ***** válasza:
19%

Mihez kell farok? Nyugodj meg minden oké odalenn!

Mért ne érezzem magam menőnek egy iPhone-tól. Nem is tartom a zsebemben, had lássa mindenki milyen márkát használok. Főleg mikor sorban állok egy pékségben és a tinipi*ák szemében látom az irigységet. Isteni érzés. Az iPhone világmárka. Menővé és méltóságteljessé tesz. Nem szívesen használnék pl egy Navont 😂😂😂☝🏻

2018. nov. 10. 12:53
 26/44 anonim ***** válasza:
Bocs, kérdező, de szerintem picit túltolod, azzal együtt, hogy van némi igazad! Ha valaki egy telefonmárka miatt érzi menőnek magát, az kb. óvodás szint! Engem ezért nem is érdekel, kinek milyen van és nem fogom magam szarul érezni, mert nekem meg nincs olyanom! Aki egy IPhone-tól érzi többnek magát, tegye, ő dolga, de engem nem fog meghatni! Mindenkinek más az értékrendje, ez van!
2018. nov. 10. 13:21
 27/44 A kérdező kommentje:
#25/ Na pont ezt làtni mindenhol. Félreértés ne essék én is megvehettem volna, ha még egy kicsit vàrtam volna, de azért se tettem. Szó sincs irigységről csak sokkoló volt szàmomra ez az orbitális iphone hype... A munkahelyemen pedig elszakadt a cérna. Én csak a vàlaszokat kerestem rà, hogy mi folyik itt?
2018. nov. 10. 14:05
 28/44 anonim ***** válasza:

“Miért menőzik mindenki az iphone màrkàval?”

Mert vannak olyan hozzád hasonló emberek akikből ezzel pozitív vagy negatív érzéseket tudnak kiváltani. Ugyan ez érvényes az “iphone fos”

féle megnyilvánulásokra. A lényeg , hogy mindkét fél idióta.

“Reklàmtol megkezdve sorozatokba, filmekbe,”

Ez szerintem elég egyértelmű , az apple szponzorálta.

Vicces látni , hogy ezek a cégek mekkora hatással vannak az emberekre, ilyen erős érzelmeket kiváltani egy nyamvadt telefon miatt :D

Lassan vallásként tekintenek bizonyos márkákra és tűzzel vassal védik ezeket miközben a cégek egyre több pénzt húznak ki a zsebükből. Tiszta szcientológia.

(egybk nagyon vicces, hogy rossz kedved van ettől :D ezek szerint te is egy iphonera vágysz , hisz ha nem így lenne nem érdekelne)

2018. nov. 10. 14:06
 29/44 A kérdező kommentje:
Nos igen mindig is egy iPhone-ra vàgytam :D nem a màrka gond a gond, hogy minek kell a màsik orra alá dörgölni. Mitől lesz valaki menő ha egy ilyen van a tulajdonàba. Miért kell lenézni akik màs típusú telefon birtokában vannak. Erre kell a vàlasz nem pedig a``Te irigy vagy, baj van a fejedben, neked nem telik rà`` vàlaszok. Igen telt volna rà, megvehettem volna, de még se tettem.
2018. nov. 10. 14:25
 30/44 anonim ***** válasza:
82%

Mivel az ájfón itt Kelet-Európában drágának számít, így sokak szerzési vágyát kelti fel, hogy a megszerzésével valamiféle színvonal ugrást imitáljanak. Nyilván rengetegen használnak ájfónt úgy, hogy megtetszett neiki és nem vágja őket a földhöz amúgy sem. Csak velük nem találkozunk, mert ők nem menőznek, meg fikázzák a többit, hanem inkább a kis csótányok, akik utolsó vérüket kiizzadva végre megszerezték (és nem lettek értékesebb emberekek ??)

És hogy lássuk, a filmes termékelhelyezéseknek mekkora hatalmuk van, nézzünk egy esetet, ahol nem történt termékelhelyezés, csak általános utalás és azonnal felpörgött a vásárlói kedv:

[link]

2018. nov. 10. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!