Reklàmtol megkezdve sorozatokba, filmekbe, az utcàn gyerekektől az idősekig mindenhol csak az iphone. P20pro-m van de lefikàztàk a melóba, hogy jó egy hulladék telefont vettem. Komolyan ez a màrka ekkora divattá nőtte ki màr magát?
Csak a beképzelt tinik vetetnek ilyen telefont apucival hogy ők legyenek a menő gyerekek meg akik azt hiszik meg tehetik aztán siránkoznak hogy egy retkes vacsorát nem tudnak össze állítani mert nincs pénzük csak mert ha Iphone-d van akkor valaki vagy. Rettentő szánalmas hogy már a telefontól lesz valaki az ember egyébként is egy hulladék telefon (mondom úgy hogy volt iphonem) csak tudod az drága és menők lesznek vele -. - szánalmas megérett a pusztulásra az emberiség...
2018. nov. 10. 00:17
12/44 A kérdező kommentje:
# 5/ Remélem ez egy troll szöveg!?
2018. nov. 10. 00:25
13/44 anonim válasza:
Troll vagy nem troll ez a helyzet. Az iPhone jó telefon. A használója meg mégjobb hála a mobilnak! A világsztárok is iPhone-t használnak. Vajon mért...
2018. nov. 10. 03:29
14/44 anonim válasza:
kérdező ne legyél már ilyen lüke hogy azal elveszik a hülye kolégáid a kedved hogy azt mondják hogy szar a p20 telefonod az a telefon nagyon jó telefon ,és tényleg nem olcso ,őrülj neki ,az a fő neked tetszen .
nekem egy lenovo k6 telefonom van szeretem szép telefon.igaz az én munkahelyemen senkit sem érdekel másik telefonja .
2018. nov. 10. 04:37
15/44 Alex Fly válasza:
@13: azért mert nem értenek hozzá. És nem is akarnak. Az iPhone egyszerű mint a raklap, minden előképzettség nélkül használhatod az alapvető funkciókra -az userek 90%-ának ez bőven elég.
Egyébként nem újkeletű a dolog, már évtizedek óta ugyanez a helyzet a PC és Mac felhasználói között...
2018. nov. 10. 04:50
16/44 csempéző vizipisztoy válasza:
15.
Az androidhoz meg diploma kell, hogy használhassák? Korlátolt szöveg.
Egyébként nyomdai munkákhoz a Mac jobban van optimalizálva. Saját tapasztalat. Szóval ki-mire használja, ahhoz választ az ember.
2018. nov. 10. 07:00
17/44 anonim válasza:
Menőzik vele valaki? Nekem az oldalamon lapul, meg se mutatom senkinek.
Nem lehet hogy neked van némi kisebbrendűségi érzésed? Nem szorongat valami hátulról? Rosszullét, fejfájás, hányinger?
Nálad lesz a probléma, haver, nem a telefonnal...
2018. nov. 10. 08:12
18/44 anonim válasza:
"minek kell az ember orra alá dörgölni, hogy az egy enyém iphone bibibii tied fos. "
Nem divat. Marketing. Egy idő után önmagát generálja a folyamat. Egy idő múlva azért veszel meg valamit, mert neked még nincs.
2018. nov. 10. 09:02
19/44 anonim válasza:
Most komolyan, minek ekkora feneket keríteni annak, hogy ki milyen telefont használ? Ez valami verseny vagy mi? Könyörgöm, egy használati tárgyról beszélünk! Most akkor érezzem magam sz.rul, mert nekem csak egy másfél éves kínai telefonom van, amit 30 ezerért vettem fél éve használtan? Nem fogom. Átlag felhasználó vagyok, amire nekem kell, azt ez is tudja (nem is rosszul), lesz.rom, kinek tetszik vagy nem tetszik! Sose értettem, mire jó ez az Android-Ios "harc"!
2018. nov. 10. 10:28
20/44 anonim válasza:
Nyájfonnal érzi a birka farkasnak magát, el is felejti, hogy ahhoz farok is kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!