Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom (online) adategyezteté...

Telekom (online) adategyeztetés működik másnak?

Figyelt kérdés

Én már lassan egy hónapja próbálgatom domino adategyeztetésemet letudni, beírom a telefonszámomat és egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert egyfolytában azt írja ki, hogy:

Nem megfelelő telefonszámot adtál meg!Ellenőrizd, hogy

- jól írtad-e be a telefonszámot,

- a Domino előfizetésed számát adtad-e meg (havi díjas előfizetések esetén nincs szükség adategyeztetésre),

- aktív-e még a számod.

2017. máj. 19. 11:52
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Jah de akkor neked kicsit mas jellegu problemad volt mint itt a tobbsegnek, Valszeg a kitoltessel volt a problemad, nekunk meg mar a telefonszam beirasanal abszurd hibakat dobott ki. XD
2017. jún. 13. 12:26
 52/56 A kérdező kommentje:
A harmadik eszrevetel h nekem a regisztraciomrol igy lekerult ez a domino elofizetes es nincs most azon semmi ugyhogy azt kell megnezzem, hogy milyen accounton van most a domino szamom, mert a regin nincs semi "elofizetes". Lehet az lehet az egesznek a titka h torolni kell a regisztraciobol a domino szamot es akkor nem erzekeli elofizetosnek. :D
2017. jún. 13. 12:30
 53/56 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyszerű.

Írtam nekik,hogy mi a helyzet, az alábbi választ kaptam:"Köszönjük, hogy Ügyfélszolgálatunkhoz fordult és elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért!

Technikai hiba miatt nem fogadta el a rendszer hívószámát.

Ezt a problémát javítottuk."

Most már olyan jól működik,hogy mikor egyeztetni akarom ezt a hibaüzenetet kapom"A megadott telefonszám nem Domino előfizetéshez tartozik.

Az adategyeztetés csak feltöltőkártyás ügyfeleink számára kötelező."

Hihetetlen...

2017. jún. 17. 12:55
 54/56 A kérdező kommentje:
Próbáld meg kitörölni a Telekom fiókod, ha egyáltalán van hátha úgy működik (ha nem, akkor még újra regisztrálhatod, vagy nem fontos mert, ha bejelentkezésnél, rámész az elfelejtett jelszóra akkor küldenek a telefonszámodra egy kódot amivel be tudsz lépni és ott ugyan az van)
2017. jún. 17. 22:42
 55/56 A kérdező kommentje:

Amúgy meg nekem ugye sikerült egy nappal, a levélírás után, de aztán válaszoltak a levelemre :D

Tájékoztatjuk, hogy átmeneti hiba áll fenn az online történő adategyeztetés során.

Előfordulhat, hogy a hívószám, melyet egyeztetni próbál, korábban havi díjas telefonszámként szerepelt rendszerünkben, majd ezután váltották azt át Domino konstrukcióra. Ilyen esetekben sajnos még nem lehetséges az adategyeztetés, azonban munkatársaink dolgoznak a hiba elhárításán, addig is kérjük, hogy legyen türelemmel.

Az okozott kellemetlenségkért elnézését kérjük! Megértését és türelmét köszönjük!

Milyen nyugodtak, tehát elnézésüket kérik jó pár dominóstól, kiknek megszűnik majd a száma. :D

2017. jún. 17. 22:52
 56/56 Petee2107 válasza:
Még ebben az évben is ugyan azt a szintet hozzák! Szintén a beszélt problémák sorozata több mint 2 év elteltével!
2019. nov. 24. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!