Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom (online) adategyezteté...

Telekom (online) adategyeztetés működik másnak?

Figyelt kérdés

Én már lassan egy hónapja próbálgatom domino adategyeztetésemet letudni, beírom a telefonszámomat és egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert egyfolytában azt írja ki, hogy:

Nem megfelelő telefonszámot adtál meg!Ellenőrizd, hogy

- jól írtad-e be a telefonszámot,

- a Domino előfizetésed számát adtad-e meg (havi díjas előfizetések esetén nincs szükség adategyeztetésre),

- aktív-e még a számod.

2017. máj. 19. 11:52
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Nekem elsőre azt kérdezte a csaj, hogy van-e lebeszélhetőség a kártyán, mert ha van, akkor az olyan kártyákat nem kell egyeztetni. Mondom én ilyesmiről nem tudok, hogy lenne, csak sima feltöltőkártya. Aztán továbbküldött egy másik ügyintézőhöz. Ő azt mondta, hogy akiknek régen előfizetéses volt a száma, de később váltottak feltöltősre, azoknál ír ki ilyen hibaüzenetet a rendszer, és hogy már tudnak róla, és dolgoznak a problémán. De azóta sem sikerült megoldani a problémát, még mindig ugyanezt írja ki a weblap. :(
2017. máj. 26. 19:24
 22/56 A kérdező kommentje:
Ez stimmel, régen előfizetéses voltam :O
2017. máj. 26. 21:56
 23/56 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mikor történik valami az ügyben mert már lassan június mindjárt itt a határidő és ugyan csak nem lehet megcsinálni az adategyeztetést, felháborító :/
2017. máj. 29. 14:27
 24/56 anonim válasza:
56%

Orbán kutya találta ki ezt az adategyeztetést. (mert a terroristákat így lehet kiszűrni)

A nyomorúltja!

2017. máj. 30. 10:19
 25/56 anonim ***** válasza:

és akkor mi van? Semmi köze hozzá, hogy egy multi cég bénázik egy online rendszerrel...vagy ezt is soros györgy találta ki?

Jézus mária atyaúristen...

2017. máj. 30. 16:12
 26/56 A kérdező kommentje:
Ne politizáljunk nem szeretném hogy ha ezt a topikot törölnék 😅😅😅 Ha már a telefonszámunkat törölni fogják 😱😧🤦
2017. máj. 30. 21:22
 27/56 anonim ***** válasza:
Parnaponta probalkozom, mindig semmi:D a heten bemegyek es elverem az idot valami ugyfelszolgalaton...
2017. máj. 31. 21:23
 28/56 A kérdező kommentje:
jah énis ugyan így :D ahogy megnézem ezt a kérdést, úgy van annyi időm, megyek fel a telekomra, úgyis elutasítja :D szánalmas, most vagy nem tudnak róla, mert nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem lehet bármilyen hibát is kijavítani -.-
2017. jún. 1. 10:17
 29/56 anonim ***** válasza:
Remelem nem valami slaes trukk, hogy vegyel uj kartyat naluk... szerintem bemegyek holnap es nem megyek el addig amig nem oldjak meg:D
2017. jún. 1. 12:34
 30/56 A kérdező kommentje:
Jah arra én is gondoltam, hogy ugye minden évben meg kell ezt majd csinálni és lehet, hogy így szép lassan kinyírják a dominósokat mert hát ugye az nekik nem biztos bevétel, vagy feltöltöd a kártyádat, vagy nem, ellenben az előfizusokkal akik havonta fizetnek 4-5000 forintokat, egy olyan csomagra amelyet a többség ki sem tud használni, aztán ha jön egy olcsóbb vagy jobb feltételű csomag akkor meg fogják a fejüket a 2 év hűség miatt. Én gondolkodtam, hogy előfizetésre váltok, de most ezek az új összelegózható csomagok számomra olyan szar feltétellel vannak, hogy jobban megéri a dominó.
2017. jún. 1. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!