Telekom (online) adategyeztetés működik másnak?
Figyelt kérdés
Én már lassan egy hónapja próbálgatom domino adategyeztetésemet letudni, beírom a telefonszámomat és egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert egyfolytában azt írja ki, hogy:
Nem megfelelő telefonszámot adtál meg!Ellenőrizd, hogy
- jól írtad-e be a telefonszámot,
- a Domino előfizetésed számát adtad-e meg (havi díjas előfizetések esetén nincs szükség adategyeztetésre),
- aktív-e még a számod.
2017. máj. 19. 11:52
11/56 anonim válasza:
kérdező, ha megkérdezed tőlük, leírod ide mire jutottál? nekem egy felesleges kört megspórólnál vele.
Amúgy az a poén, hogy miattuk cs*szheted a kártyád pláne úgy, hogy van rajta pénz, akkor az zseniális...
12/56 A kérdező kommentje:
Ide leírom amint megtudok valami érdemlegeset, (remélem valami flegma ügyfél szolgálatost kapok ki) :D
2017. máj. 24. 20:04
13/56 anonim válasza:
#11: nem bukod a kartyat mert lehet telefonon es szemelyesen is egyeztetni, de ez tenyleg gaz hogy sok embernek nem mukodik az online
14/56 anonim válasza:
13-as: De ha online nem működik, akkor telefonon meg személyesen se működik, te észlény, mivel ők is ugyanazt a felületet használják... (-_-)
15/56 anonim válasza:
A felöltött pénzt amúgy vissza lehet igényelni, ha megszűnik a számod. Csak mivel hónapokba telik ez is, ezért valószínűleg az emberek inkább hagyják elveszni azt a párszáz-párezer forintot, mint hogy emiatt szaladgáljanak még pluszban ügyintézésre.
16/56 anonim válasza:
Hát ez kva jó... Van egy szamom ami megvan 10 eve mindenki ezt ismeri, mindehol ez van megadva erre dobjam ki mert fos a rendszeruk es nem lehet aktivalni. Hat a kva anyadat telekom!!!
17/56 anonim válasza:
nekem is 15 éve megvan, nem azt a koszos 2 ezer ft ot sajnálom. Hanem az egésszel jró kényelmetlenséget... és tutyi mutyi hozzáállásukat
18/56 A kérdező kommentje:
Nah srácok ma voltam bent egy T... üzlet "kicsi változatába" (tescon belül) és ott a csaj megpróbálta az adategyeztetést és neki sem működött, ugyan azt dobta ki mint nekem (gondolom ugyan az a felület van nekik is) és ott egy pár percig valamiket bűvészkedett és azt mondta, hogy azért nem lehet, mert hogy már megvolt az adategyeztetésem, és hát mondtam az lehetetlen mert nem voltam bent idén se, azt mondta, hogy pedig ott ő azt látja, nem firtattam tovább mert siettem. Nem tudom én ezt nem merem biztosra venni, úgyhogy majd úgyis bemegyek a "nagy" üzletükbe jövő héten (micro sim > nano sim csere miatt) aztán majd még kinyomozom.
2017. máj. 25. 23:00
19/56 anonim válasza:
zsír, köszi az infót!
Lehet hogy amikor hibát írt ki, tulajdonképpen már elsőre rögzítette.
20/56 A kérdező kommentje:
De az nem stimmel, mert három lépéses az adategyeztetés és SMS-t is kell küldenie, meg a szem igazolványból is valamit be kell írni. Én meg ilyet még biztos, hogy nem csináltam, úgyhogy én nem értem ezt, szerintem ezt azért mondta az ügyfélszolgálatos mert ő se tudja mi van.
2017. máj. 26. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!