Telekom (online) adategyeztetés működik másnak?
Én már lassan egy hónapja próbálgatom domino adategyeztetésemet letudni, beírom a telefonszámomat és egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert egyfolytában azt írja ki, hogy:
Nem megfelelő telefonszámot adtál meg!Ellenőrizd, hogy
- jól írtad-e be a telefonszámot,
- a Domino előfizetésed számát adtad-e meg (havi díjas előfizetések esetén nincs szükség adategyeztetésre),
- aktív-e még a számod.
Egyik.ismerosomnek sem megy.
Nekem.nem erne meg. Alig hasznalom, max masok hivnak. Orulok ha evente kell a kartya miatt feltoltenem.
Amugy ugyfelszolgalatnal idopontot foglaltal vagy csak bementel? Tok mindegy melyik helyre mesz? Szerintem elmegyek holnap
Nah skacok változás :DDD most már ez a hibaüzenet:
A megadott telefonszámra nem tudtuk az SMS-t elküldeni
-Az adategyeztetést kizárólag Telekom feltöltőkártyás
hívószámra tudod elvégezni. Elképzelhető, hogy az
általad megadott telefonszám nem a Telekom
hálózatához tartozik. Kérjük, add meg annak a Domino
előfizetésnek a telefonszámát, melynek adatait
egyzetetni szeretnéd!
-A megadott telefonszám nem Domino előfizetői szám.
Számlás előfizetésre az adategyeztetést nem
szükséges elvégezni. Kérjük, add meg annak a Domino
előfizetésnek a telefonszámát, melynek adatait
egyzetetni szeretnéd!
-A megadott telefonszám deaktív állapotú, ezért arra
egyszer használatos jelszót nem tudunk kiküldeni.
Ha további segítségre van szükséged, keresd fel bármelyik T-pontot vagy hívd ügyfélszolgálatunkat az 1234 telefonszámmon.
(Ui.: a helyesírási hibákat benne hagytam :D )
Nem tudják ezzel kinyírni a dominósokat. Legrosszabb esetben megszűnik a számod, mész, veszel egy másikat. Aztán minden évben eljátszod ugyanezt, ha akkor sem működik az aktiválás. Amikor új számot veszel, 2000 forintba kerül, de azt rá is töltik és lebeszélheted, tehát maga a SIM az ingyenes. Ezt a végtelenségig el lehet játszani, szóval ezzel nem bírnak rá arra senkit, hogy előfizetéses legyen.
Szerintem csak beragadt valami a rendszerükben, amikor előfizetésesről váltottunk feltöltősre, ezért előfizetésesként érzékeli a számot, azért írja ki, hogy nem megfelelő, nem kell egyeztetni. Majd júliusban kiderül, hogy megszűnik-e. Ha mázlink van, akkor vmi automatikus rendszer végzi a nem egyeztetett számok megszüntetését és az is úgy értelmezi, hogy a miénk előfizetéses szám, és akkor meg sem fog szűnni. Ha manuálisan törlik őket, akkor szívás van, mert akkor nem ússzuk meg a törlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!