Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri lecserélni androidot...

Megéri lecserélni androidot iPhonera?

Figyelt kérdés

Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.

Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?

Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.

2016. szept. 23. 08:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
64%
Igen mert az android egy forintot nem ér és inkább azt használom az edényben az ételek keverésére mint a fakanalat szoval azzal lehet főzni
2016. szept. 30. 19:37
 82/88 anonim ***** válasza:

61: Azért nem írnak mert azt szokták mondani hogy az Androidnak felhasználói vannak és nem rajongói. Annál is inkább mert tisztában vannak a korlátaival és a problémáival. Amiket remélhetőleg a google javít. Az ismert sebezhetőségek javításával például mostanáig vártak pedig tudtak róla már fél éve. Remélhetőleg változtatnak ezen a google-nél.

A 63-as leírta az igazságot. Ez az egész nem is a telefonokról szól hanem a fanságról és a márkahűségről és hogy ti userek vigyétek a pénzecskéteket és vegyétek meg mindig a legújabb telefont.

Sokan meg engedelmesen pont azt teszik ahogy a kedvenc gyártójuk akarja és nekimennek a többi márkának. Aminek még értelme se sok van. Ha valakinek van egy készüléke amivel meg van elégedve akkor miért érdekli hogy a másiknak mije van? Nem mindegy? Ettől nem lesz neki jobb.

2016. okt. 3. 10:49
 83/88 anonim ***** válasza:
Utolsó nem látod , hogy senki nem kér lecsót? Tudjuk hogy anyu azt mondta edd meg , de akkor edd is meg mert dádá lesz
2016. okt. 3. 20:54
 84/88 anonim ***** válasza:
Tudom hogy csak trollkodsz. Van aki beveszi a meghalt a fater meg egyéb dumát. Engem nem hat meg az ilyesmi. Az iphone fanboyságod sem. Buta vagy mint a föld.
2016. okt. 3. 21:40
 85/88 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy buta vagyok , de nem hazug szoval hagyd a meghalt a fater dumát nem kívánom hogy átéld azokat a napokat te kis tetű :)
2016. okt. 3. 21:45
 86/88 anonim ***** válasza:

Olvastam az üzenetedet te Jolanka9000. Szemen akarsz köpni? Ki is a primitív? Most akkor lány vagy? Akkor még inkább szégyelld magad. Gratulálok a stílusodhoz és a neveltetésedhez. Majd ha felnőtt leszel ér majd néhány meglepetés mert nem fogják az emberek tolerálni ezt a stílust. Hazudozz csak mert nem hat meg.

Más kérdéshez tegnap volt képed odaírni szegény középkorú házaspárnak hogy a helyükben te már koporsóba feküdnél és nem házat vennél. Mert olvastam azt az üzenetet is mielőtt törölték. Mégis miféle ember vagy?

2016. okt. 3. 21:55
 87/88 A kérdező kommentje:
A barátok köztben az iPhoneokat az Apple pénzeli akkor?
2016. okt. 3. 23:45
 88/88 anonim ***** válasza:
Szívás az iphone7, egyre gyengébb minőségű az egész sajnos.
2018. aug. 16. 04:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!