Megéri lecserélni androidot iPhonera?
Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.
Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?
Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.
61: Azért nem írnak mert azt szokták mondani hogy az Androidnak felhasználói vannak és nem rajongói. Annál is inkább mert tisztában vannak a korlátaival és a problémáival. Amiket remélhetőleg a google javít. Az ismert sebezhetőségek javításával például mostanáig vártak pedig tudtak róla már fél éve. Remélhetőleg változtatnak ezen a google-nél.
A 63-as leírta az igazságot. Ez az egész nem is a telefonokról szól hanem a fanságról és a márkahűségről és hogy ti userek vigyétek a pénzecskéteket és vegyétek meg mindig a legújabb telefont.
Sokan meg engedelmesen pont azt teszik ahogy a kedvenc gyártójuk akarja és nekimennek a többi márkának. Aminek még értelme se sok van. Ha valakinek van egy készüléke amivel meg van elégedve akkor miért érdekli hogy a másiknak mije van? Nem mindegy? Ettől nem lesz neki jobb.
Olvastam az üzenetedet te Jolanka9000. Szemen akarsz köpni? Ki is a primitív? Most akkor lány vagy? Akkor még inkább szégyelld magad. Gratulálok a stílusodhoz és a neveltetésedhez. Majd ha felnőtt leszel ér majd néhány meglepetés mert nem fogják az emberek tolerálni ezt a stílust. Hazudozz csak mert nem hat meg.
Más kérdéshez tegnap volt képed odaírni szegény középkorú házaspárnak hogy a helyükben te már koporsóba feküdnél és nem házat vennél. Mert olvastam azt az üzenetet is mielőtt törölték. Mégis miféle ember vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!